Om tre veckor drar vi - Valencia!!

Hej hej! Nu är jag hemma igen, kom på en rolig sak på vägen hem på tunnelbanan! Att om exakt tre veckor så drar Jossan och jag till Valencia och hälsar på Sofia, waaaaaaah vad kul det ska BLI!! :D Det kittlar i fingrarna på mig så mycket jag bara vill ut och resa igen, det finns nog inget roligare! =) 

Hur som helst, idag åkte jag hem till Evelina på Söder då jag hade tre timmar tills jag började jobbet! Hon mötte mig på sin utegård, hoppade fram mot mig och sa "vet du vad?? Jag HAR FÅTT JOBB!" och där stod vi och hoppade och skrek tillsammans, fan vad stolt jag är över dig Evelina! =) Så jäkla grym, jag har vänner som bor i Sthlm som inte fått jobb på 1-2 år och du skaffar ett jobb på en månad! Det är strongt, that's my girl! :D

Sen åkte jag till jobbet, Mirre kom förbi en stund och hängde lite då hennes kompis tåg var försenat! Jag är så glad att jag har 2 av mina Skånekompisar här i Stockholm med mig, de betyder båda mycket för mig och jag älskar att umgås med dom! Nu när Evelina har jobb och det verkar som det går bra för Mirre också så kommer de nog stanna ett tag också, yeay! =)

Nu ska jag kolla lite youtubeklipp, Annika bombar mig här haha!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0