Sent inlägg

Sorry, jag kom hem från jobbet och gjorde iordning min middag sen tittade jag på dokumentären Monstret Josef Fritzl, såg ni det också? Så vidrigt att det inte finns.. När jag först hörde om att en tjej blivit inlåst i 24 år.. fatta 24 år!! Det är längre än av jag har levt! Hela min livstid plus 4 år har hon suttit inlåst i en källare och blivit våldtagen.. Helt ofattbart! 

Sen tittade jag på O.C och fastnade tills nu! Så det är därför jag inte slängt upp ett inlägg förrän nu.. Jaja, jag ska upp ganska tidigt imorgon för jag vill hinna till gymmet innan alla människor kommer. Jag älskar att gymma i lugn och ro på morgonen med allla pensionärer, hah! =) Sen ska jag jobba 16-21.20 och efter det ska jag på fest hos Jossan! =) Ska bli nice, måste bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig.. hmm jag har mina idéer.. Jaja får se imorgon!

Bill sjunger, här hade han så fin röst.. vad hände med den?
 


Sov så gott! ♥

Postat av: Anonym

Hon har blivit mer än våldtagen alltså

2009-03-27 @ 12:18:32
Postat av: Tillan

Svar till anonym: Jo, jag vet men jag tror alla i världen vet den här historien vid det här laget så av den anledningen nämnde jag inte mer.

2009-03-27 @ 12:37:05
URL: http://tillantillan.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag såg också dokumentären.. så hemskt att man inte tror att det är sant, så svårt att fatta en en människa kan göra sådär :( OCh Bills röst blev ju annorlunda efter operationen, så jävla synd ;__;

2009-03-30 @ 00:13:38
Postat av: Beatrice

Saknar också den rösten men sånt förändras, speciellt efter en operation som han gjorde. :)

2009-04-08 @ 13:01:11
URL: http://www.chevny.devote.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0