Telefon-nörd

Gookväll! Från att jag tog ett steg ut från mötet kl 19 har jag pratat med Mika och vi pratade till kl 20.50 (dock har det brutits typ 3 gånger pga tunnelbana och annat haha) och under vårt samtal hade jag fått sms från Mirre "caaall me", så 1 minut efter jag la på med Mika så ringde hon! Med Mika handlade samtalet 90 % om Bruno Mars-spelningen hon var på i Köpenhamn iförrgår, Bruno Mars dedikerade fan en sång till henne haha så jäkla coolt!

Mirre och jag pratade mest Bon Jovi, jag vill så gärna att dom ska haka på till konserten men biljetterna är slut! =( Saknar henne så himla mycket, vi har ju inte setts sen typ augusti 2010 och vi som hängde så mycket det året.. Men hon kommer upp ganska snart tror jag, annars får jag omprioritera lite och ta mig råd att komma ner dit och se hennes nya lägenhet och umgås!

Så i alla fall, mötet gick bra ikväll! Det är en sån mysig stämning på Stadsmissionen då man får fika under mötena och det är fint inrett! Vi pratade om lektionerna; hur vi ska göra dom bättre och vi gav tips till varandra om hur vi lär kursdeltagarna svenska på bästa och mest effektfulla sätt! Vi har ju bara 8 veckor på sig och många av kursdeltagarna är hemlösa och har mycket annat att behöva tänka på så de har inte alltid krafterna eller diciplinen till att försöka plugga glosor och annat på fritiden! Vi kämpar på i alla fall så får vi hoppas på att det ger dem så mycket det bara går!

Nu ska jag gå och lägga mig snart, men vi hörs imorgon bitti kl 6! Ja, jag jobbar heldag igen och jag är så fett glad (även om jag hatar tidiga morgonar) för fortsätter jag jobba i det här tempot så kommer jag kunna dra iväg på nya äventyr till hösten/vintern! :D


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0