Jobb, stadsmissionen, filmkväll!

Hej mina fina! Nu är jag hemma igen efter 12 timmar haha, jobbade ju 8-15.30 och åkte direkt därifrån till mötet på Stadsmissionen (se dagens första inlägg om vad mötet handlade om) och det gick jättebra! Det känns verkligen seriöst, vi var 4 tjejer på detta möte och vi fick med oss massa papper plus 2 böcker med tips på hur vi kan lära ut svenska på bästa sätt! Dessa människor vi ska lära kan ingen svenska och de flesta kan ingen engelska heller så vi måste använda oss av bilder, symboler och gester för att förklara svenska ord! Det kommer bli trixigt men så värt det, hoppas jag kan påverka fler av er att joina!

När jag kom hem satt Amanda, Viran, Bonnie, Mika och Daniel i soffan och garvade åt Family Guy! Vi ska ha Sagan om ringen race här hemma ikväll/inatt, jag är så himla trött så vi får se hur länge jag håller mig vaken haha! Bonnie kommer typ bo här dom här 2 veckorna päronen är i Sri Lanka, jättemysigt! Nu sitter alla där nere och väntar på mig så jag måste kila ner!



Btw, en av mina absolut bästa killkompisar Niklas åkte till London typ samtidigt som jag åkte till Indien och han är där för att plugga musik (han sjunger som en ängel)! Vi ringdes en del när vi båda var borta och jag ville egentligen åka mellan London innan jag åkte hem men orkade till slut inte med all packning då han ändå skulle hem hit och hälsa på snart efter! Han kommer alltså hem om en månad från nu i en vecka och jag längtar så mycket så jag spricker snart, senast vi sågs var typ 9 september ju!!


Niklas och jag senaste gången vi sågs, innan vi åkte iväg på våra äventyr!


Ha en trevlig måndagskväll så hörs vi imorgon, pussar!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0