Söndag 27 mars 2011

Tjoho! Vilken jäkla kväll det blev igår, hade så sjukt kul!! Bonnie, Mika och jag satte oss på Beefeater på Söder vid halv tio och drack lite vin med Bonnies killkompis! Vid 12-slaget så tog vi tuben till Gullmars och därifrån en taxi till klubben där mina polare jobbade som vakter! När vi kommer dit var det typ 20 meters kö fullt med folk så jag ringde en av mina kompisar i dörren så lyfte dom upp oss på sidan, ibland är det skönt att känna en vakt haha!

När vi kom in var det värsta draget med skön hiphopmusik, vi träffade på gamla högstadievänner där och dansade som galningar med massa vänner typ hela natten! Filip och några av hans polare var där och så träffade vi massa nya människor oxå, sjukt lyckad kväll tills brandlarmet gick vid 4-5 på morgonen så alla fick utrymma lokalen! Filip, Bonnie, Mika och jag + massa andra människor stod utanför och frös (jag hann i alla fall hämta min jacka) i 2 timmar för att vänta tills allt var över så de andra kunde hämta sina jackor! Vi  ville inte heller gå förrän jag visste att våra killkompisar i dörren var okej!

Tillslut kunde vi ta oss hem och vi kom hem genom dörren tidigt imorse, helt slut! Men det var en så sjuukt rolig kväll, roligaste på länge!! Fler bilder kommer snart, nu måste jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite för jag, systrarna och Nisse ska hem till våra morföräldrar på middag för morfar fyller 75! =) Skönt att jag inte mår dåligt, drack inte alls mycket igår utan dansade bara som en himla galning!!



♥ 

UPDATE: Hinner inte lägga upp bilder nu, får göra det ikväll istället när jag kmr hem från morföräldrarna igen!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0