Söndag 6 mars 2011

Good morning! Idag är jag skapligt trött efter ganska få timmars sömn! Vaknade av att Mika putta mig och ba FETTO TA INTE HELA SÄNGPLATSEN!! Då ligger hon ute vid kanten och jag i mitten av sängen hehe :P Vi hade i alla fall en jättekul kväll/natt/morgon på Laroy och Lobby, vi dansade i tre timmar på Laroy till hiphop RnB och drog sedan vidare och dansade på Lobby tills dom stängde!

På Lobby träffade jag även på Jacob vilket var sjukt otippat, han är en av mina svenska killkompisar som jag träffade i Indien! Vi går in i varandra och han stannar mig och ba Matilda?? Jag bara tittar på honom och förstod inte vem det var, han hade rakat bort skägget så jag kände inte igen honom! Vi satt och pratade i typ en halvtimme och jag fick då reda på att han, Filip, Aron, Jonas, Theo, Tobbe etcetc. planerat att vi alla som varit i Indien, dom som inte varit där och dom som varit på G men inte kommit iväg ska dra tillbaka till Indien i höst/vinter och bara resa runt igen och ha det grymt!

Det skulle vara så gryymt kul, jag hoppas det blir av och att jag har råd! Vill ju börja resa till andra ställen och så oxå men skulle kanske kunna haka en månad i alla fall.. aah hehe har för mycket planer i mitt huvud på en och samma gång! Mika och jag kom i alla fall sen tillbaka hem till henne vid halv 6 imorse! Dock var utgången precis som jag ville ha den, jag var knappt påverkad under hela tiden utan bara dansa som fan & det var askul! =)

Babsen och jag på Laroy igår!


Fler bilder kommer snart, nu måste jag och Mika äta frukost!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0