Grymt pass på gymmet!

Tjoho! Idag har jag haft en riktigt bra dag (förutom att jag försov mig vilket typ aldrig händer längre, och kom 5 minuter försent), jag jobbade som sagt till kl 15 och gick sedan direkt till Kungsholmens friskis&svettis! Det tog inte ens 10 minuter att gå från jobbet och gymmet var så snyggt och fräscht! Hade en grymt pass där då jag körde rygg, ben och mage + kondition och så tog jag 20 min i solariumet efteråt! Jag vill inte sola solarium så mycket men jag gör det typ 1 gång i veckan nu för att hålla i brännan från Indien!

Jag kom hem för en liten stund sedan och har precis slängt i mig lite middag! Nu ska jag börja sminka mig och komma på vad jag ska ha på mig ikväääll, det blir pubande på Söder (nähä??) med bl a min finaste Carolina, några från jobbet, min fruga Mika osv. Det blir nog en riktigt soft kväll och jag är ledig hela helgen som det ser ut som nu, yeay!! =) 

En kille stoppade mig på gatan påvägen hem idag från gymmet, han stod och gav ut lappar på Ropsten! Jag tog emot den utan att tänka (brukar säga nej) men när jag får lappen i handen så står det att en ny äkta indisk restaurang har öppnat på Lidingö med Aloo Gobi, Paneer Butter Masala, Samosa och massa andra UTSÖKTA indiska rätter! Nog för jag har Vishiis Simply Pam's restaurang men man kan klaga för att det finns fler!! :D


Nu måste jag börja sminka mig, ska åka om en timme! Slänger upp ett inlägg innan jag drar så vi hörs snart igen, pusss


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0