Lördag 5 mars 2011

Heejhej! Hoppas allt är bra med er, jag mår jättebra för solen lyser ju ute!! I Indien hade vi solit mest hela tiden men här blir det verkligen en positiv överraskning om solen tittar fram! Well, jag hade en sån härlig kväll hos Sofia igår, vi åt glass och hade tjejsnack om allt som hänt under det här halvåret och timmarna bara rann! Vi har haft såna här kvällar sen vi var 15 och vi kommer nog ha det tills vi är 85 haha!

När jag åkte till Sofia så gick jag från Lidingö centrum för att få röra lite på mig, och när jag åkte tillbaka så gick jag från Lidingö centrum hem till mig då ingen buss tajmade! Så jag kom hem vid kvar över ett och somnade då ganska fort med min kisse Kasper i sängen! Dock vaknar jag vid 3-4 på morgonen av att min mobil ringer och ringer, min reaktion är att det är väckarklockan så jag försöker snooza bort den och konstant klickar av! Dock en gång hade jag råkat trycka på grön lur men la den ändå på nattduksbordet (jag var ju halvt sovandes så jag förstod inte vad som hände)!

Då hör jag "MATILDA?? MATILDA! TILLAAAAN!!!!" Jag rycker till av rädsla och svarar i telefonen och då var det Elvira som var utelåst och kom inte in! Jag gick ner och öppnade dörren, släpade mig upp för trappen igen och somnade om på en gång! Så det resulterade i att jag sov till kvart över tolv idag, bra Tillan! :P Jaja, jag behövde ändå sova ut i alla fall då jag sovit kanske 10-11 timmar på 2 nätter då jag jobbat tidiga dagar!

Tog inga bilder igår men här är mina babes Sofia & Cissi när vi var ute förra helgen!


Nu ska jag fixa frukost, hörs senare!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0