Lunchledigt!

Hej på er! Jag hann hem emellan i alla fall, mötet på stadsmissionen börjar inte förrän halv sex ikväll så jag åkte hem istället för att äta lunch på stan så tar jag en springrunda här istället för gymmet! Lektionen idag gick så himla bra, Sara och jag gav varandra en fet hand five efteråt och vi kände oss båda så nöjda! Jag kom dit vid halv nio imorse så Sara och jag skulle kunna förbereda oss, vi fick namnlappar och nyckel till salarna vi behövde ha tillgång till plus lite papper och annat redskap inför lektionen!

Jag vart så positivt överraskad av de fem personer som kom till vår lektion idag, de hade anteckningsblock med sig (som de fått av stadsmissionen) och antecknade det vi sa och skrev på tavlan! Ett av våra mål är att få de att prata med varandra, starta konversationer mellan dem och det gick jättebra! Vissa var jätteduktiga och de försökte hjälpa de som inte kunde lika mycket och alla försökte verkligen, vi satt alla och skrattade och hade roligt under hela timmen! =) Det här känns jättebra, så länge jag känner att jag hjälper till så är det så himla värt det! Detta kommer vi hålla på med t o m den 11 maj!

Efter lektionen så samlade Sara och jag ihop papprena, skrev ner vilka som var närvarande och gav det till den ansvariga! Sen gick vi och satte oss på ett fik i närheten och tog en kopp te och pratade om lektionen! Jag och Sara går jättebra ihop och det är sjukt att hon jobbat inom Konsum i 10 år (hon slutade dock för ett tag sedan) och jag i 4 år, vi pratade även om våra framtidsplaner och hon är så bra på att peppa mig! Jag sa åt henne att hon borde utbilda sig till studievägledare haha! =) 

Påväg hem från fikat med Sara efter lektionen!


Vi har fått så mycket papper och böcker nu som vi ska använda oss av, jag måste skaffa
mig en väska och en mapp att förvara allting i.. :P


Vi fick även 2 biobiljetter var som tack för att vi gör det här =)


"If you want to make the world a better place, take a look at your self and make a change"


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0