Harry Potter

Min vardag är så tråkig att blogga om för tillfället då jag jobbar dagpass vilket gör att jag inte kan blogga förrän på kvällen igen och då är jag så himla trött så jag ligger hemma! I varje fall, idag påvägen hem från jobbet så mötte jag Viran på tunnelbanan så åkte vi tillsammans till Ropsten, därifrån gick jag hem 5 km för jag kände för att röra mig lite och så var det en sån fin eftermiddag! Nu är jag hemma och vi ska snart laga middag och börja se på Harry Potter, jag är nog en av de få som inte sett Harry Potter-filmerna!

Eller jag har sett typ en bit av varje film när de gått på TV och så men nu ska vi ha några filmkvällar här framöver då vi ska få in alla 7 filmer på 7 olika kvällar! Jag älskar verkligen tiderna på kvällen när jag kan bära ner täcket till soffan och bädda ner mig där med min kudde, min mysiga goskatt och lite mat och se på en film! Jag somnar ofta i soffan då efter filmen är slut och det är så sjukt skönt, jag börjar 8 imorgon igen så det passar bra för mig!

Saknar mitt lilla mixade resegäng i Indien, vi 5 reste ihop en månad i Södra Indien och gjorde ju allt från trekk, sov i ett tempel, fann tomma paradisstränder och mkt mer tillsammans!

Phillipe från Frankrike, Moran från Israel, jag från Sverige, Ben från Israel & Grady från USA! 

Nu ska jag gå ner till Viran och börja laga middag, ha en fin torsdagskväll!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0