Tillbaka från kryssningen!

Waaah jag är helt slut men det har varit så roligt! New Strangers (pappas countryband) var så duktiga och vi jublade på! De hade 2 spelningar igår kväll (den första klockan 19 och den andra klockan 23) och så hade de en spelning idag klockan 14, första spelningen var bra men det var fel på sladdar och annat och de behövde värmas upp lite! Andra spelningen var mycket bättre och den tredje idag var lätt bäst! Jag älskar musiken de spelar (30-40 år gammal countrymusik), vi har ju växt upp med pappa som spelat med New Strangers! New Strangers började 1972 och de har alla fem hållt ihop sen dess vilket är i 39 år(!!), de är ett av Sveriges äldsta Bluegrassband som fortfarande hänger kvar! 

Vi gick dock och la oss redan vid 1 då det är ganska dreggigt folk på dessa båtar och inte så jätteroliga partyn (det var kul för ett par år sen plus förra året med Annika på Vinylkryssningen), men syftet var ju att se New Strangers! =) De har 2 till spelningar i mitten av april här i Stockholm så då ska vi alla komma igen såklart, vi är deras största fans haha! =) Totte Bergström som är den som sjunger mest och spelar gitarr (samma som pappa men Totte sjunger mer och pratar mellan låtarna) är en otroligt duktig musiker och har spelat med fler olika band och uppträtt på olika ställen, han ÄLSKAR verkligen musik och sin gitarr och kommer aldrig sluta spela och sjunga!

New Strangers igår kväll, pappa till vänster i blå skjortan! Vi är så stolta!!


Jag är helt slut nu så bilderna och videos kommer senare, nu ska jag äta lite och säga hejdå till päronen som åker till Sri Lanka i 2 veckor med några vänner ikväll.. LYX! Hörs senare ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0