Onsdag 9 mars 2011, jobb och sova!!

Heeej! Herregud jag har sådana påsar under ögonen och känner mig helt slut!! Igår jobbade jag till kl fem och åkte sen direkt och mötte upp Anna för att gå på lägenhetsvisning i Farsta, vi tyckte inte riktigt om planlösningen och så var det korttidsboende igen och det orkar vi inte med en gång till! Sen handlade vi i Farsta centrum (det kändes så konstigt, som när vi bodde där innan!) och åkte sen hem till Anna och lagade middag!

Vi satt uppe och pratade och tittade på youtubeklipp så länge att vi inte somnade förrän tolv, dock hade vi sovmorgon eftersom vi skulle på lägenhetsvisning på morgonen så vi gick upp klockan åtta! Jag var dock heelt slut när jag vaknade oxå då jag jobbat dagpass 4 ggr redan och har inte vant mig vid att somna tidigt så jag har sovit för lite på senaste tiden! Jag tog mig upp tillslut i alla fall så tog vi oss till Farsta igen för lägenhetsvisning nummer 2, den tyckte vi inte riktigt om läget på och så var den lite för dyr! 

Jag tog mig då till jobbet och jobbade från halv elva till klockan åtta, nu kom jag hem för några timmar sen men har pratat med mamma och sen med Bonnie på telefon! Jag ska upp 6 imorgon igen för att jobba en heldag och samma på fredag så jag måste verkligen gå och lägga mig snart, men jag har så många funderingar och så nu att jag har svårt att slappna av! Jag behöver ett nytt kapitel i mitt liv, automatiskt har jag kommit hem och börjat på samma jobb som innan, gör samma grejer som innan med vännerna, bor hemma igen men letar återigen lägenhet med Anna i Farsta!

Jag trodde att jag skulle känna sådan härlig nostalgi till att vara tillbaka i Farsta när jag och Anna var där igår och idag, Farsta som verkligen var mitt hem innan jag åkte! Vad jag grät när jag skulle flytta ut därifrån, det var så himla jobbigt! Men det kände jag inte när jag var där igår och idag, jag kände det mer som ett avslutat kapitel och att flytta tillbaka till Farsta skulle bli som ett steg tillbaka! Min tid med Anna i Farsta var då och den var helt underbar, men den är färdig för mig! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag behöver NYTT! Efter att ha varit borta i Indien i ett halvår och konstant utmanat mig själv och lärt mig så mycket nya saker så kan jag inte komma tillbaka till samma som innan, det blir som jag backar tillbaka de steg jag utvecklats!

Hos Anna igår!


En slut Tillan med påsar under ögonen imorse!


Nu ska jag försöka sluta fundera på detta för stunden och gå och lägga mig, men nytt kapitel öppnas från och med nu i mitt liv! Kramar ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0