Torsdag 17 mars 2011 - St Patricks day!

Godmorgoon! Jag har försökt starta det här inlägget 3-4 ggr men har hela tiden blivit avbruten (av mig själv) för att äta frukost, frugan ringde osv. Mika är så rolig när hon ringer från dagiset hon jobbar på, man pratar bara allmänt men mitt i allt skriker hon typ "ADAM, MARKUS SÅDÄR FÅR NI INTE GÖRA!!!" Hahaha.. Hur som helst, igår kväll satt jag på Ojojoj med Dilay och Nadia i flera timmar och snackade om allt möjligt och det var en jättesoft kväll! Dilay gick tidigare men Nadia och jag satt till typ 12!

Efter det gick vi till Slussen och mötte upp Bonnie för hon hade precis slutat jobbet! Nadia åkte åt sitt håll och Bonnie & jag åkte hem, hon bor ju som sagt hos oss nu! När vi kommer till Ropsten så står vår buss där men eftersom jag hade cykeln i ropsten så går vi hem istället med cykeln, vi kom hem typ halv 2 inatt! Då satte vi oss i köket och åt lite av brödet Bonnie tagit med sig från jobbet, så gott surdegsbröd!! Idag är det St Patricks day (Irlands nationaldag) så det ska definitivt firas, Bonnie och jag drar nog till Irish pub efter våra jobb ikväll! =)

Igår på Ojojoj, Dilay frös om fötterna så hon satt som en mupp haha..

Bästis och jag fixar mackor inatt, så gott!


Nu måste jag ut till garaget och pumpa cykeln, haha Bonnie måste med och hjälpa.. Slänger upp ett inlägg snart med min nya byxdress jag köpte förra helgen, älskar den! Sen drar jag till gymmet (har ÄNTLIGEN fått mitt kort) och åker sen direkt till jobbet och jobbar till kl 20 ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0