Jobb sen kväll med Cissi på Simply Pam's!

God kvääll! Det var riktigt nice att jobba idag faktiskt för att få göra något behövligt, idag var jag ansvarig för frukt och grönt och jag jobbade ihjäl mig innan lunch nästan så min chef fick säga åt mig att gå på lunch haha! Det känns så skönt att tjäna pengar så jag kan börja spara inför nästa äventyr, jag har fått massa jobbtider nu och jag säger såklart ja till alla och jag är så glad!! =)

Efter jobbet mötte jag upp Anna i stan för att få min klänning så följde hon med mig för att hämta ut min nya Ipod (fick en sån där liten skrutt som man sätter fast i kläderna, öh?) sen gick jag även och bytte lite kläder på H&M och hon köpte en snygg vit väst! Vi längtar så tills vi ska flytta ihop igen, saknar ju min sambo! Efter det mötte vi upp Cissi vid centralen och då åkte Anna hem och Cissi säger då att hon vill ha indiskt till middag! Jag tittar bara på henne och säger SIMPLY PAM'S, bästa indiska restaurangen i Sverige!

Vi åker dit och jag möts av en glad Vishii som springer emot mig och säger att hon haft en dålig dag men nu är hon glad, haha! Vishiis mamma Pam möter oss båda med en stor kram och börjar laga oss den gudomligt goda maten, jag tackar aldrig nej till indisk mat! Cissi och jag satt där och pratade med Vishii och åt gott resten av kvällen, Cissi fick även presenter från mig från Indien som hon blev jätteglad över! Vi drog oss vid halv 9-tiden då vi båda ska upp tidigt imorgon! 

Såhär såg jag ut idag!

Jag idag på jobbet i XXL-kläderna haha!

Min fina Cissi på Simply Pam's!


Nu ska jag sova, ska ju upp klockan 6 imorgon igen! =) Puss och god natt!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0