Tisdag 1 mars 2011

Morrnmorrn! Jag hade en jättemysig kväll med bästis igår, först gick vi i affärer lite och jag köpte med mig 3 t-shirtar och ett långt svart underlinne! Sen satte vi oss för ett glas vin på en gång då Bonnie var lite nere och ville då ha ett glas hehe! Vi satt och pratade om allting som hänt på senaste tiden plus när jag varit borta vilket var mycket att prata om!

Vi gick vidare till Hotellet efter att ha suttit på Ojojoj ett par timmar och satt där en stund till, sen gick vi in på toan för att jag skulle testa mina t-shirtar och sen går vi ut för middag! När jag sitter på tunnelbanan inser jag att jag har glömt min påse med tröjorna på Hotellet, måttligt irriterade vänder vi tillbaka och jag hittar min påse intryckt under en toalett(?) och när jag tittar i den så är den finaste tröjan borta!! Vem fan gör så att de typ testar kläderna i en påse och snor de dom tycker är snyggt och slänger resten åt sidan, så otroligt fräckt!

Jag vart jättesur så Bonnie och jag tröstade mig med att gå på bio och se The Tourist istället på Söderbion, den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde då alla i min närhet har sagt att de tycker den är jättedålig! Men men efter det åkte vi hem och somnade i min säng typ på en gång, mätta och belåtna! Idag gick jag upp vid 12 och fått sms från Sambo Anna att vi har nu 3 lägenhetsvisningar i Farsta som det ser ut som, WAAH vi vill verkligen flytta dit igen så håll tummarna för oss!! 

Först satt vi på Ojojoj, vårt gamla stammishak innan det blev så propert..

Sen gick vi till hotellet någon timme för vi frös så mycket på Ojojojs uteservering!   

Nu ska jag gå ut och gå eller någonting, måste träna!! Hörs sen!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0