Fredag 18 mars 2011

Halluu.. Åh gud jag är så himla trött, jag har träningsvärk i hela kroppen  och är lite bakis på det! Jäpp, igår vart min fredag med underbara St Patricks day, det firade vi på sommaren 2010s stammisstället Patricks på Götgatsbacken! Vi hängde på Patricks nästan hela tiden då och lärde känna de som jobbar där och fick gratis shots när vi kom och lite snacks! Nu när Bonnie och jag kom dit fick vi en bamsekram var av en i baren som också gav oss en varsin st patricks-hatt, så sjukt coola! 

Efter tag kom min bruuder Aron och joina oss och även Filip & Bonnies syster Mika och hennes kompis! Vi hängde på Patricks ett bra tag men sen såg jag Natta och hennes kompis när jag och Filip stod utanför Patricks och snackade! Natta hade jag inte träffat sen i somras typ så det var skitkul, hon och hennes kompis skulle till Södra bar där det var Dance Hall och gratis inträde! Jag drog med mig resten inom 10 minuter, Filip fick jag muta med att bjuda på en öl men resten var gladeligen på haha! 

Vi var kvar på Södra bar (fan vad jag saknat att vara där, skönt återseende!) och dansade till 1-tiden, Amanda kom och joinade oss där också! Sen drog Bonnie hem till oss med en taxi för hon skulle upp och jobba runt 10-11 på morgonen så hon ville vara pigg till det! Aron, jag och Amanda drog vidare till Dovas city men jag gick praktiskt taget in och ut igen.. Jag var så himla trött, Aron och Amanda ville inte släppa mig då jag skulle åka hem själv men jag tjatade mig ur det för jag var så sjukt trött! Jag delade taxi med en kille till Ropsten och tog mig sen hem!

Jag kom inte hem så sent, runt 2.30 inatt och då gjorde jag lite mackor och gick sen och la mig! Grymt rolig kväll var det igår i alla fall men jag hade velat ha lite fler irländare, snart sticker jag fan dit igen för jag saknar den dialekten och stämningen där så sjukt mycket!! 

ST PATRICKS DAY!!


Nu ska jag göra frukost, fler roliga bilder kommer snart! =)


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0