Söndag

Godmorgon hehe.. Jag måste nog ställa tillbaka dygnet, eller nääe detta är ju min sista jobbdag innan jag går på 2 veckors semesteeeeeeeeeeer! =) Så skönt det ska bli, då får jag tid att fixa det sista inför Indien också! Igår då, jag mötte upp Bonnie i stan så satte vi oss på Eken vid Slussen precis innan hela himmelen öppnade sig! Jag har aaldrig sett så många blixtrar på en och samma kväll!!

Första 10 blixtrarna trodde vi det var någon lampa det var fel på för det regnade inte ens då, sen såg jag en enorm blixtslinga jättetydligt som sträckte sig över halva himmelen!! Sen kom ösregnet och ännu fler blixtrar, det var faktiskt ganska mysigt! Efter ett tag kommer Niklas och hans vän Love inspringandes, de hade tagit en taxi och slängt sig in på Eken och ba TAAAAK! hahaha!

Sen efter en stund kom Sandra och Erica, vad jag har saknat min Sandra!! I slutet på december ska hon komma ner till Indien och joina oss, jag längtar så mycket! Senare kom även Sandras fina vän Agneta och hennes polare så vi vart ett ganska stort gäng! Mirre och hennes vänner kom förbi vid 12-tiden som tre dränkta katter och sa hej men sen drog de ner till Medusa! Mirre kommer tillbaka vid 2-tiden så åkte vi hem tillsammans och gjorde mackor!

Idag sov jag till typ ett och åt sen frukost i köket med Anna och Mirre, snart ska vi åka in till mitt jobb och handla lite mat innan jag börjar jobbet! Ikväll ska vi baaara ta det lugnt och kolla på film så man orkar nästa vecka! Måndag är det tjejmiddag med dom närmsta tjejkompisarna, tisdag ska vi fira Bonnies lillasyster som fyller 18 så det blir utgång och på onsdag blir det utgång med jobbet för Sandra är tillbaka och då ska hela bästa gänget med! =)

Lite bilder från igår!

Bästaste Sandra och fina Agneta!
 

Erica, 27 år, 6 barn och man ser nöjd ut. hahahaha 
 

Niklas sköna kompis Love!
 

 

Världens bästa Niklas och jag!  
 

Fierceminen är en klassiker, och jag ser alltid lika dum ut haha!  
 


Tack för en mysig kväll, Sandra är fan hemmaaaaaaa!!!! =) På onsdag kör vi igen!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0