Söndag

Hej på er, haha jag måste vrida tillbaka dygneeeeet! Jag hade faktiskt askul igår i alla fall, även om jag var så trött! Det var Carolina och hennes vänner som hon bodde i USA med och så var det Filip och Aron! Vi startade på Dovas vilket var ganska segt eftersom det var raggardag igår så hela Sveavägen var FULLT av raggarbilar! Hela gatorna var fulla av gamla raggare som tittade på och när jag kom in på Dovas var det typ överfullt!

Det var så trångt att tillslut gick jag ut och tog promenader fram och tillbaka på Sveavägen och pratade med Mika i telefon! Jag träffade även på några släktingvänner som ÄLSKAR bilar, inte överraskad att se dom där men det var kul att ses! Vid halv tolv så drog vi vidare till Södra bar där Filip och Aron redan var och hängde där tills dom stängde! Under kvällen kom Bonnie och hennes vän Amanda och så var massor av Filip och Arons vänner där!

En av deras vänner berättade att han ska åka till Indien i december och stanna i minst 3 månader, så himla kul så jag sa åt han att vi kan mötas upp! =) Efter Södra bar drog typ alla vidare men jag var för trött så jag åkte hem, fick skjuts av killen som hjälpte mig efter rånet förra fredagen! Mötte upp honom utanför Södra bar så jag kunde tacka igenigen och så hehe, riktigt fin kille!

När jag kom hem så slängde jag av mig skorna och slängde mig över Anna i hennes säng och så låg vi i en timme och bara pratade, jag har saknat min andra halva så mycket!! Sen vid fyra så kom Carolina hem också (hon har ju bott hos oss ett tag nu när Anna varit borta så inatt fick hon sova i min säng istället) så gjorde vi lite pasta och mackor hehe..

Imorse vaknar jag av att Carolina går upp för att dra till jobbet men sen somnade jag om på en gång! Sen har jag vaknat av att telefonen har ringt flera ggr men jag har bara klickat den i halvsömnen så nu har jag flera missade samtal och RING MIG-sms att gå igenom! =P Hörs senare!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0