Lördag

Gooooooodmorgon! Igår började jag med att åka till Ojojoj och möta upp Sandra och Erica! Efter nån timme kom även Niklas, Carolina, Filip och Jonas så satt vi kvar där till typ 11 innan jag och Carolina var tvungna att dra vidare! Vi skulle ju till det nya stället Lobby och listan gällde till 12, men när vi kom dit var det seriöst 10-15 meters kö så vi sket i det och gick ner till nån pub på Kungsgatan istället!

Vi satt där i typ 40 minuter och pratade innan dom stängde sin uteservering så då drog vi därifrån också! När vi sen kom på att vi stod på den andra listan som gällde hela kvällen på Lobby så drog vi tillbaka och gick in dit vid ett-tiden! Det var inte ett så jättebra ställe faktiskt, de spelade mycket typ schlager och medelåldern på stället var väl typ 18-19! Men vi hängde kvar till typ halv tre och träffade även flera vänner där!

När vi drog därifrån var jag fett trött men Carolina var taggad så då ringde vi Filip som var på nån hemmafest i Rinkeby så han sa att vi skulle komma dit! Så vi tar tunnelbanan dit (feett långt) men sen när vi kommer ut dit så kommer en full Filip gåendes mot oss och ba NU ÅKER VI TILL STAN! Jag trodde jag skulle slå ihjäl han haha på riktigt! Då var typ festen över såklart men i gengäld så fick han betala taxi hem till mig från T-centralen mohaha!

När vi kom hit så gjorde jag och Carolina vår asgoda sallad som även Filip gillade såklaaart och så åt vi makaroner med ost, YUUM! Vi gick och la oss typ halv sex imorse (Carolina och Filip fick ligga i samma säng i Annas rum haha) och nu ligger vi alla i en hög och pratar mat, så nu ska vi ner till Farsta centrum och käkaa! Hörs senare!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0