CAFÉ SINGER

God eftermiddag! ;) Nu är vi tillbaka på hotellet igen efter en lång dag på stan (kl är nu lite över fem här), vi började med en långpromenad innan vi svängde in mot Vinterpalatset! Det är så himla kyligt här (ca 12 grader) vilket vi inte riktigt är klädda för, så att ha en inomhusdag passade oss bra! Vi stod i kö i ca 20 minuter innan vi kom in och kunde köpa biljetter, det var tur att vi gick dit vid 11-tiden för några timmar senare var kön tre gånger så lång! 

Palatset var helt fantastiskt på insidan, vilka pengar de la ner på den tiden för att få allting att se så glassigt ut som möjligt! Medan folket svalt utanför portarna la de rika pengar på juveler och annat och en ny duk till deras slott! Dock är ju dagens samhälle ganska likt om man tittar på kontrasterna mellan I&U-länderna! Hur som helst, vi vandrade runt där inne i flera timmar och tittade på tavlor och möbler som var allt från 600-talet fram till 1800-talet! 

Efter det drog vi förbi Subway för lunch innan vi gick och satte oss på vårt favoritfik här i St Petersburg, Café Singer! Det är fiket vi var på igår också som såg ut som ett vardagsrum, där satt vi alltså även idag i några timmar och pratade! Nu har pappa och jag verkligen chansen att lära känna varandra bättre då vi inte har pratat så mycket tidigare, inte om saker som vi pratar om nu i alla fall! Nu är vi på rummet och vilar en stund innan vi ska gå ut för sista middagen här, perfekt avslut på en mysig weekend! 

Lite bilder från Cafét idag!






Bilder från Vinterpalatsets insida slänger jag upp om en stund, puss ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0