Fredag natt!

Vilken sämst bloggare jag är atm! Idag jobbade jag från 11 till 21.20, jag är HELT slut! 10 timmar och 20 minuter, fyfan! I övrigt så kom Anna och hennes familj och hälsade på mig på jobbet idag! Det är hon och Sabina som ska åka med mig och Ida till Liverpool på onsdag! :) Trevligt, trevligt! Efter jobbet så mötte jag upp Anna så gick vi till Söderkällaren för att vänta på Filip och hans kompisar, en sista festkväll med Filip innan han åker till Asien på måndag i ett halvår, buhu!

När vi sitter på Söderkällaren så kommer det fram en kille och ba "hej!" och tittar bara på oss, vi ba heej? Han tittade på oss och ba: ni är feett fina! Sen bad han mig följa med ut på en cigg, så jag gjorde det. Väl ute så står han skitnära mig, jag märker hur jag stå diagonalt, lixom lutade bakåt för att han inte skulle nuda mina läppar när han pratade! Och helt plötsligt så säger han ba "asså jag har tändare, jag har cigg, anledningen att jag bad dig följa med mig ut hit var för att jag tycker du är snygg, och jag ska flytta till Canada imorgon, jag vill att du följer med mig!"

Det sjuka var att han var verkligen allvarlig, han var typ konstnär eller nåt. Jag ba "eh, tyvärr jag har ett jobb och liv i Sverige:P men jättegulligt att du vågar fråga." Han går bara närmre och närmre mig och jag backar och backar, tillslut är vi vid dörren, jag ba: amen ha det bra! Han ba: nääe du skämtar?? dissar du mig såhär? haha, jag ville bara att Filip och hans kompisar skulle komma så jag kunde typ säga att Filip var min pojvkvän eller nåt, bara komma ur situationen. Tillslut ringer ivf Filip och kom och hämtade oss så gick vi till Underbara Bar!

Jag och Anna var dom mest associala människorna nånsin!! Vi var båda så trötta, satt där med vårt vin med bena i kors och pratade, haha tanter! Filip och hans kompisar fett fulla och glada och flängde runt där, drog i oss och bad oss dansa också men det bara gick inte, det var fysiskt omöjligt ikväll, faktiskt! Vid halv två så kände jag och Anna att det verkligen räckte, och ville dra hem! Det var jobbigt att säga hejdå till Filip, jag kommer sakna honom så sjukt mycket! :(

Nu är jag hemma i alla fall, och jag sitter typ sovandes just nu! Imorgon är jag ledig, första dagen på typ en vecka *sjukt skönt!* Vi hörs imorgon! Pusspuss!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0