SNÖ

Hej läsare! Igår låg jag och Anna i hennes soffa och tittade på film (sorry, glömt namnet) och helt plötsligt ringer Muqtar från jobbet! Jag har nämligen bett att han och jag ska byta tid, så jag jobbar åt honom den 22a (idag) och han jobbar min lördag veckan efter (29e november) men han skulle åka till Göteborg, men så ringde han mig igårkväll och sa att det hade blivit flyttat med GBG och att vi kunde byta, jättegulligt!

Dock fick jag gå upp kvart i sju och möttes av SNÖ! När jag kom ut på östermalm var det alldelles vitt! Så idag har jag jobbat 7.30-16.30, hela dagen har Josse försökt ringa mig, tillslut ringer jag henne och frågar vafan hon vill. Ja, då ville hon ha sällskap att köpa godis haha! Så jag möter upp henne på Östermalm så går vi tillsammans till Karlaplan där hon köpte godis på Sabis (inne på fältöversten). Det var sviinkallt men det är så vackert när man går den vägen då det är som en lång promenadsträcka och på vardera sida så går bilarna och sen kommer alla fina lägenheter, imitten är gå-gången med träd och gatulampor på sidorna. Så otroligt fint, som i en film! =)

Ikväll ska jag och Elvira (lillsyrran) ut och käka middag på stan, det blir mysigt! Dock sitter jag just nu i mina mjukiskläder och värmer mig lite, iskallt ute ju! Men ha en mysig lördag, det ska vi ha! Puss! =)

Jag och syrran! =)
 

Förresten måste jag säga ett stort grattis till min storasyster (Amanda som är 20 år) 
 och Nisse som förlovade sig igår, you will last forever, no doubt! =) Älskar er! <33

Postat av: Elvira

VA!? Är dom förlovade!? VARFÖR har du inte sagt nåt?

2008-11-23 @ 18:56:54
URL: http://elviraas.musicblogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0