Dublin 31/5-2/6, 2008

Det här var typ det sjukaste någonsin! Som de flesta av er vet så var jag och min syster Amanda galna Westlifefans som små. Från att vi var på Söndagsöppet, november 2001 då Westlife var där (då hade jag precis fyllt 12) tills sommaren 2004, då jag åkte på konfirmationsläger och förändrades totalt! Sen blev jag helt rebellisk mot Westlife och allt som hade att göra med dem. Jag ville inte ha något med det att göra, jag hade inte haft nåt annat liv än Westlife i nästan 3 år och sen insåg jag hur mycket annat det fanns att göra, och då hatade jag istället Westlife!

Jag slutade även umgås med hela vårt Westlifegäng och tappade kontakten med många utav dom (bland annat än av mina nuvarande bästa vänner, Anna som jag ska flytta till London med, var i Turkiet med osv) men sen började jag ta upp kontakten med dom 2007, när jag började inse att Westlife var en fas i mitt liv, jag hade otroligt kul då och skulle se tillbaka på det som något kul, ett minne! Min poäng med att berätta det här är att jag inte fick något avslut på min Westlifetid. Så en dag i våras så berättade syrran för mig att hon, Josse och Anna tänkt åka på Westlifes 10årsjubileumskonsert i Dublin. Den var på en arena som heter Croke Park, för 82.000 åskådare! O.O Men jag kände att det var för mycket pengar för att åka och se Westlife, plus jag skulle till Paris 3 veckor efter.

Syrran kommer hem en dag och säger att det finns en tävling på Rix FM om att få åka till Dublin, gå på konserten (konsertbiljetterna var till Golden circle A!) och få gratis flyg och boende! Jag ba: men ofta du vinner syrran^^, Men hon satt ändå med radion i öronen hela tiden, för när man hörde Westlifes låt "Us against the world" på radion så skulle man ringa in och bli samtal nr 12! Så hon satt på tunnelbanan och lyssnade! Där nere är det ju noll mottagning så sändningen till radion försvann.. Sen när tunnelbanan åkte ut från tunneln (max 100 meter sen åkte den in i en annan tunnel igen) då kom sändnigen tillbaka och vad hör hon? Us against the world! Hon slänger sig på mobilen och ringer in, svär som en galning samtidigt för hon tror hon är försen! Hon kom fram, live på radio och vad får hon höra? "Grattis, du är samtal nummer 12! Du är nu med i final på fredag och tävlar om biljetter till Westlife i Dublin!" Amanda börjar bara skratta för hon kan inte ens fatta det!

Han ringde upp Amanda igen senare i veckan så fick hon svara på några frågor om Westlife, piece a cake, hon kunde allihopa! ^^, Så kom fredagen, jag var i stan, skitnervös för hur det skulle gå för Amanda, men tillslut får jag ett samtal "GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!" Jag frågade hur allt hade gått till! Då hade tydligen tävlingen hängt på vem som svarade rätt på flest frågor, såklart var det Amanda, så han ringde upp henne och sa:" Amanda, du svarade rätt på flest frågor om Westlife, nu ska du bara säga Westlife på rövarspråket så har du vunnit!" Amanda ba: "OKEJ! eeehm... Wowesostl... FAN!" Han bara skrattade och avbröt henne och sa att han skämta! "DU VANN!" Amanda, Anna och Viran bara hoppar runt och SKRIKER, vilket hörs i radion, haha! :'D

Jag blev helt vild när hon berättade det men då kom ett dilemma, vem skulle hon ta med av mig och Anna? Vi bestämde tillslut att jag fick gratis flyg med henne, gratis boende och Anna fick konsertbiljetten. Jag kände att det inte var så viktigt för mig att se dom där, i alla fall inte lika mycket som för Anna, som lyssnade på Westlife ibland fortfarande! Men så berättade Amanda det för en tjej som skulle hjälpa oss, från rix FM. Hon blev tyst ett tag, sen sa hon "men vill inte din syster gå oxå? Jag kan fixa en till henne oxå!" Så jag fick också en biljett! :'D Arenans ståplatser var uppdelat i fyra-fem olika sektioner, vi fick biljetter till den längst fram!

31a maj bar det av, från Arlanda flygplats mot Dublin! Vi landade på eftermiddagen, tog oss till vårt hotell och där mötte vi upp Anna! Hon åkte dagen innan oss och bodde hos ett par kompisar som bodde i Dublin för stunden! Vi gick ut och köpte lite kinamat, tog med det hem till Annas kompisars lägenhet och åt middag, sen var det dags att börja göra sig iordning, förkröka och taggat till sig för utgång! =) Vi gick ut på Lillies, en känd klubb i Dublin där syrran och Anna träffade på Colin Farrell senast dom var där, i vipbaren! Orättvist!! Jaja, denna gång var det inga kändisar där, men vi hade skitkul! Vi partade hela natten och träffade massa heta irländare, eller jag i alla fall! ^^

Vid femtiden började vi dra oss hemåt, Anna halvt släpade mig ut, och när vi stod vid taxistationen så bad jag Anna släppa mig "Men tillan, kommer du kunna stå själv då?" Jaaaaa, sa jag och lät bombsäker, hon släppte mig och jag satte mig rakt på rumpan mellan hennes ben, så somnade jag typ lutandes mot dem!^^ Då kommer det tydligen förbi några killar och tittar på mig och säger "Omg, hellooo cutie, gorgeous!" Anna tittar på dom som dom är helt dumma i huvet! "What are you crazy?! Look at her!!" Där halvlåg jag med lite öppen mun och sov, otroligt attraherande! Tillslut haffade vi en taxi i varje fall och jag & syrran åkte hem till hotellet, Anna åkte till lägenheten!

Dagen efter vaknar vi upp i världens mest kvava, stinkande lukt! Fönstret gick bara ut till en innergård så det gick typ inte att vädra!! Jag slängde mig in i duschen med världens huvudvärk! Denna dag bestod av att sitta på uteserveringen på vårt hotell, jag gick till affären och köpte cigg, mat och choklad så satt vi där och lyssnade på ipodhögtalaren! Ikväll var det ju showtime så vi behövde verkligen vila upp oss!

Anna kom senare vid 14-tiden! Då började vi fixa iordning oss inför kvällen på vårt hotell, vid fem-tiden började vi röra oss mot Croke Park! Coolaste arenan jag sett! Det var Shane Ward som var förband (Ni vet han som sjunger låten "No you hang up"), han var sjukt bra! Han höll på in typ 1,5 timme, hade typ som en egen liten konsert! Sen kom Westlife och det var den mäktigaste konserten jag sett i hela mitt liv! Ni kan få se ett par videos från konserten längre ner! Det häftiga med Westlifes fans är att fansen var inte sådär galna och bara skrek utan det var så många par, familjer, äldre som bara älskade musiken och var där och visade stöd, hur mycket alla älskar dem! De firade ju 10 år för Westlife och efter detta så tog de ett års paus, får se om de kommer tillbaka sen! Westlife grät på scenen och allt var bara så otroligt rörande, mäktigaste någonsin!

Efter konserten haffade vi första bästa taxi mot Lillies again! :'D En till otroligt kul utekväll blev det, all night long! Dagen efter var det bara att bakis ta sig hem till Sverige igen! En skitkul resa var det, Tack Rix FM!

Dag 1! 31a maj, Resan dit och första kvällen!

Packa!
 

Jag på arlanda!
 


Amanda i Köpenhamn (mellanlandning)
 

Herregud vilket skrattanfall jag fick! Jag skratta så jag grät! :'D
 

Dublin! :'D
 

På flygbussen påväg in mot Dublin city!
 

Jag är kär i Dublin! <3
 

Vårt hotell =)
 

Anna mötte upp oss!=)
 


Middag i lägenheten! =)
 


Såhär såg jag ut första kvällen:
 
 

Jag och sis!
 

och Anna!
 

Lillies!
 

Haha, sis och Anna började spela efter första glas vinet! ^^ Där hängde vi
i kanske 20 minuter, sen var det dans och party resten av natten! jättelyckat!
 

Dag 2! 1a juni, The big show och party efter det!

Här spenderades hela dagen, utanför hotellet!
 
 
 

Sen kom Anna och så var det dags att göra oss iordning, Anna låna min klänning!
 

Jag och sis! :*
 

När vi kom fram var det SMOCKAT med folk, tänk att det rymde
82.000 personer där inne, och hela konserten var totalt slutsåld!
 

Vi stod fint och väntade i kön, ingen brådska för vi hade ändå bästa sektionen!
 

And we're in! Inse vilken fin bild det blivit om inte Anna sabbat den! XP
 

Scenen!
 

Vi var tvungna att roa oss på nåt sätt^^ jag har typ 50 sånahär bilder!
 

Sen hör jag en låt som jag känner igen.. då pumpar dom Bon Jovi - Living
on a prayer
i den här enorma arenan! Jag flög upp och skreksjöng till låten!
 

Det var helt enormt där inne! O.o
 

Av nån sjuk anledning så fick man inte röka i själva arenan (det var ju
utomhus?!) så man behövde gå ut från den arean, så när jag och Anna
går dit för att ta en cigg så hör vi bara vråål inifrån arenan, vi springer in!
 

Då hade Shane Wards startat! :'D Sjukt bra!
 
 

Efter Shane Wards börjar de verkligen tagga till hela publiken!
Dessa blinkade på storbildsskärmen, en i taget, efter den så
kom bildspelet som kommer under bilderna från skärmen:
 
 
 
Jag har satt dit nummer i varje hörn för att förtydliga ordningen!

Bildspelet:
 

And it began! Här är ett litet klipp från Unbreakable då de lät publiken sjunga.. wow!  

Början av Us against the world, älskar låten!
 

De gjorde ett medley av massa gamla klassikerlåtar (inte deras), här är
när de sjunger Let me entertain you, grymt medley, ni måste se detta!
Btw, ni hör ju hur jag vråålar! Vi hade bestämt innan att jag skulle köra
samma style som jag gjorde som fan, GALEN! Jag skrek som en galning
plus att jag var sjuk och nästan tappat rösten så jag låter som en kråka HAHA!



Westlife påväg ut på miniscenen som gick kringelkrångel bland alla ståplatser!
 
 

En varsin bild på alla fyra på storbildsskärmen, den var enoorm!
 
 
 
 

Westlife
 

Det här var nog det coolaste på hela konserten! Shane från Westlife ställer
sig på scenkanten, får allt lyse att släckas ner på hela arenan, det var kväll
så det var bara stjärnorna som lös, så bad han alla ta upp sin mobil och hålla
upp i luften, 82.000 mobil-lysen var det enda som lös, det var så vackert!!
 

Tack för en grym konsert, Westlife!
 

Party på Lillies igen!=) När vi kom dit var knappt några andra människor 
där än, men vi drog igång dansgolvet så länge! =) Vi hade askul! :D  
 
 
 

Dag 3! 2a juni, Hemresa! :(

Vi hittade en artikel om konserten i tidningen påvägen hem!
They really did raise us up! Well done, lads! <3
 

Byebye Dublin
 

Postat av: Râch/xECHELON

haha åh! som ett hederligt Westlife fan.

Mest när jag var mindre men gillar dom fortfarande, fick återattack förra året XD;



det låter sjukt bra och usch skulle gärna se dom live igen, alltså typ nu :D.

2008-11-13 @ 18:46:33
Postat av: Tillan

Rach: Åh, vad söt du är:D haha jag var GALEN i dom från jag var 12-14½, träffade dom typ 15 ggr och åkte till glasgow, gbg och gud vet! :P Jag var BESATT "kär" i Nicky! :P aah jag ska lätt se dom om de gör comeback 2009 :'D

2008-11-14 @ 00:26:38
URL: http://tillantillan.blogg.se/
Postat av: Râch/xECHELON

haha shit med åh så trevligt :D.

hahahahahaha, min favorit var Bryan/Brian, men ja. det gick som det gick, typ lite innan gbgkonserten vare väl han sluta? efter honom kom Nicky :D.

jamen precis, lätt. Gärna. Dom är ju bra, och det blir också lite att man borde/se dom. Dom är ju väldigt bra på scenen haha.

2008-11-14 @ 15:17:13
Postat av: Tillan

Rach: Jaa, asså Westlife om några vet hur man bjuder på en show! :)

2008-11-14 @ 23:23:38
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0