H.e.m.m.a!

Äntligen! Åh, vilken dag! Efter jag, Anna och Josse tittat på skräckfilmen hos Josse igår så lovade jag att sova hos Anna eftersom hon bor själv och var för rädd för skräckfilmen ^^, Det var jag med iofs, fick för mig att hela Östermalm var den irländska skogen! o.O Jaja, jag och Anna somnade i varje fall inte förrän vid fem för vi låg och tittade på Friends (ett måste efter man tittat på skräckfilm, annars går det inte att somna!) så vaknade jag vid halv elva, och åkte till jobbet!

Jag jobbade 12-19 idag, och kom underfund med att jag lider av ständig PMS just nu för jag inte kan röka, det är verkligen jobbigt! Jag gör allt jag kan för att vara trevlig men det är verkligen svårt. Jag som ska ha ett bra kundbemötande. Nämen, det har jag men mitt humör sitter på en skör tråd, känns det som! Rökare förstår nog vad jag menar! Två veckor kvar, två veckor kvar! Ikväll ska Anna och Josse hyra film igen, men jag är ensam hemma, bytt om till mjukisar och funderar på en skön, ensam hemmakväll istället! =) Kanske avslutar den med att träffa Rebecka i stan på en kvällsprommis, hon kan inte ses tidigare pga hennes kusin inte har någon annan barnvakt!

Snart kommer resten av New York-resan på bloggen, "7e augusti i New York"-inlägget är ute (alltså konserten och allting), checka in bilder, videos m.m! =) Pusspuss!

Tog lite bilder innan jag drog till stan igår! =)

 

 
 
 

Postat av: Louise!

fan va snygg du e tillan!^^,/Louise Norman

2008-11-29 @ 22:28:18
URL: http://anorman.se
Postat av: Tillan

Louise: Naaw tack:D

2008-11-30 @ 03:01:18
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0