Lördag

Hej sötisar! Jag är så seeg! Vilken dag idag asså, dagen börjar också med att jag står i snabbkassan, första kunden som kommer säger (med en hög röst): "Finns det ingen vanlig kassa?!" Jag svarade lugnt: "Vi har bara snabbkassan öppen nu på morgonen när det är så få kunder, men jag kan göra det åt dig om du vill!" Han blev skitsur och drämde ner båda russenburkarna och ba: " NÄ DÅ HINNER JAG INTE!" Så stormade han ut, kul start med en sån glader!

Jaja, jag slutade fyra, då gick jag upp och satte oss i vår massagestol på jobbet (uunderbart)! Den masserar hela kroppen, även ben och fötter! Julia visade mig hur man kunde ställa in så den lutade sig bakåt och där låg jag i en halvtimme och bara relaxa! Den har även hörlurar med lugn musik till, typ saxofon (bland annat titanic-låten), sjukt skön avslutning på en jobbdag!

Väl på Ropsten (slutstationen på tunnelbanan, därifrån tar jag bussen hem till mig) så stod jag och tog en cigg, då kom en kille fram som var från Italien och frågade efter cigg, jag sa att jag inte hade så han gick vidare, brydde mig inte så mycket mer om det. På vägen hem på bussen så står vi still jättelänge innan vi åker från Ropsten (startstationen) men jag hade musik i öronen så jag hörde inte vad som hände, men då var det nåt fyllo som höll på och låta och vara jobbig, det slutade med att vi fick stanna i Lidingö centrum och alla fick gå av för polisen var påväg! "FASCHISTJÄVEL" stod fyllot och ropade när vi stannade, då började en tant säga åt honom, då fick hon ett "JÄVLA KÄRRING" tillbaka! Tillslut ställde jag mig upp och ba "Men det är ju tack vare dig vi alla måste gå av den här jävla bussen!!" Jävla idiot..

När jag står och tar en cigg i Lidingö centrum så kommer italienaren fram igen och frågar vad som händer, jag förklarade och efter ett tag kom jag på hur han såg att jag faktiskt hade fler cigg! Så när han satt sig i bussen igen så vinkade jag ut honom och ljög ihop att min kompis gett mig mitt ciggpaket så nu kunde han få (pinsamt). Så började vi snacka lite, och han var utbytesstudent från Italien och var 17 år (91a). Skitgullig kille och vi började prata om våra kulturskillnader, herregud vilken skillnad. Han förklarade hur han tycker att svenskar har en parallell linje de följer i livet, väldigt strikt och fantasilöst. Allt handlar om bra betyg, få bra karriär och sådär, som en mall. Så är det inte alls i Italien, jag håller med honom. Sen pratade vi även om droger, vilket är väldigt vanligt där.

Väl framme med bussen (TILLSLUT) så ska vi säga hejdå, så försökte han kyssa mig! Asså inte så tydligt men han var påväg framåt, jag räddade det med en kram, lille gubben du är 17 år!! okej han var söt och hmm, aah kanske skulle inte bangat men vafan påväg hem från jobbet och helt slut, en kyss mitt i det satt inte riktigt rätt. Haha, jaja intressant lördag va?

Ikväll kommer Cissi (som btw tagit körkortet, GRATTIS!!)! Vi har blivit så vuxna nu, fick sms av henne där hon skrev att hon kommer till mig ganska fort, hon har ju bilen. Herregud, ofta vi har körkort liksom, känns konstigt! Jag ska laga middag snart, ugnsstekt kyckling med quinoa (LOVE) och massa grönsaker, mmmm! Bland annat avocado, paprika och lök, till det blir det fetaost! Ha en bra lördag, det ska jag ha! =) Puss!

Postat av: Leonita & Egzona

Hur länge har du lyssnat på TH? :)

2008-11-15 @ 23:39:47
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0