New York, 5-6/8 2008

5 augusti
Vi vaknade upp tidigt idag, redan vid 7-tiden eftersom idag skulle första TRL-inspelningen börja redan klockan 9.30! Förstår ni nu vad jag menar med att början av vår New York-tid blev en Tokio Hotel-resa? Det enda vi hade planerat in var att gå på deras spelning i New Jersey den 7e augusti, nu var vi på TRL med dom både måndag och tisdag också! Men det var sjukt kul att vara där så det var bara lugnt för oss, plus att Time Square (där TRL spelades in) låg mitt i smeten så vi kunde bara dra iväg och shoppa och så direkt efter showerna! =)

Jaja, vi fick skjuts till tågstationen som vanligt och åkte in och mötte upp alla för att gå på showen idag igen, vi fixade in fyra stycken av våra kompisar som inte hade biljetter också! När vi kom in så satte dom oss tillsammans med våra kompisar högst upp i ett hörn, jag blev skitsne och ville sitta längst fram och synas! Efter ett par minuter flyttade dom ner mig och Rebecka till dom bästa platserna, där man syntes hela tiden!^^ Det är hemskt men sant att de sätter de fula fansen uppe i hörnen så dom inte syns och dom snygga där kamerorna filmar, de ansåg tydligen att våra kompisar var fula eller att dom var för galna (förstår dom nu!!)!

Tillslut fick vi i varje fall ner tjejerna till oss efter lite tjat! Det var Magna och Marsha (de två mörkhyade tvillingarna) men sen när Tokio Hotel kom ut så skrek de, verkligen VRÅLADE och skakade, jag och Rebecka satt bredvid, jätteförvånade och klappade händerna lite lugnt bara, de blev förflyttade till hörnet på en gång! Vi visste inte att dom var så galna, men det fick vi bekräftat.. Showen var jättebra idag också, men jag blev irriterad på hur mycket Bill och Tom (tvillingarna) hackade på Georg (basisten). Även om det bara var "på skämt" så sa dom hela tiden hur ful och tjock han är, hur mycket onyttig mat han äter, att han stinker och bla bla. Tillslut sa programledaren: "I don't like when you pick on this guy!" Alla började jubla, även jag och Rebecka och vi satt precis bakom Tokio Hotel och Bill vände sig hastigt om och tittade rakt på mig, med blicken som sa typ "blev ni sura?!" Jag hann inte svara med nån blick utan slutade bara jubla, jag blev ju irriterad men Bill verkade tro att ingen förstod att det var på skoj.

Jaja, efter showen så drog vi till Mcdonalds och käkade lunch med några tjejer och gick sedan tillbaka för att gå på den andra showen som började 13 och slutade 16.00. Men när vi kom dit och visade upp våra biljetter så sa hon att vi varit där för många ggr och att det räckte för oss nu?! Jag blev skitsne, vi hade ju fått biljetter, då måste man ju få gå på showen också, sen förstod jag att alla dessa shower gick ju inte på rad, utan det var en show per dag som visades på TV och det skulle inte se bra ut om man såg att publiken satt med samma kläder på sig, det ska ju se ut som det var nya dagar hela tiden, därför bytte programledarna och Tokio Hotel hela tiden kläder mellan varje show.

De sa att man kunde stå utanför istället och skrika och så kom de kanske ut, aldrig i livet! Okej att vara på showen och se TRL, men aldrig stå utanför och trängas, why? Så vi drog runt i New York istället med en tjej som hette Katie, världens gulligaste, hon var 19 som vi och var från Kanada. Hon var även inte så jättestort fan, precis som vi också, vi är ju fans men inte galna fans och ingen av oss kände nåt behov av att stå där utanför för att vänta på dom. Vi gick runt lite i New York city, sen gick vi förbi deras hotell för att låna den offentliga toaletten, när vi kom ut så stod det massa fans som vi träffat på TRL vid hotellet, antagligen skulle Tokio Hotel komma snart, vi stod kvar där ett tag och snackade lite, men helt plötsligt så vart alla tjejer vi träffat helt galna! De tog av sig till BH och började hoppa runt och skrika på killarna, så sjukt pinsamt,. Jag och Rebecka stod på andra sidan av hotellet med Katie och några andra tjejer som inte heller var "galna".

Jag och Rebecka gick ganska fort, varför skulle vi stå där och hänga? Vi hade ju ändå en tid att passa, vi skulle på middag hos en annan familj som Rebecka kände härifrån New York, The Olsens! (jag kommer alltid skriva The Olsens när jag syftar på föräldrarna i familjen för jag kommer inte ihåg deras namn:P), De hade en son i familjen också, Andy (ohlalaa, Rebeckas guy ju;D). Vi blev hämtade av dom på tågstationen och åkte dit på middag, det var jättetrevligt! Så himla pinsamt bara när jag skulle dricka vatten, så missade jag munnen (fråga mig inte hur fan jag lyckades :P) och allt hamnade i knät, som tur var så såg bara Rebecka och hon börjar asgarva, såklart gör jag det också och vi börjar prata svenska med varandra, hon säger att jag måste säga vad som hände så dom fattar att vi inte skrattar åt dom på nåt sätt, men jag vågade inte. Detta bildade världens mest pinsamma stämning, men det var trevligt ändå! :P

Efter middagen åkte vi på bio med Andy med hans bil, han bjöd oss och vi såg The dark Knight med Heath Ledger (</3), den hade inte kommit till Sverige då, så det var coolt att se den där! =) Förresten, shite vad annorlunda det är på bios där jämfört med Sveriges! För det första så föll stolsryggarna automatiskt bak när man satte sig, så man satt sjukt bekvämt, sen hade de världens airkondition så jag satt där med Sverigeflaggan som täcke och huttrade! Sen det värsta, herregud vad de har högt ljud i USA, jag och Rebecka fick hålla för öronen för det var så otroligt högt ljud, men Andy fattade inte vad vi menade, haha! Jaja, efter bion så ville han att vi skulle med på en fest, men jag höll på att somna redan under bion så vi bad honom bara skjutsa hem oss, när vi kom hem så däckade vi på en gång!

6e augusti
Idag vart det en riktig hemmadag, vi som hade planerat att åka in till stan och shoppa! Men vi hade pendlat in och från New York båda dagarna vi vart där och vi fick båda mens denna dag, Rebecka mådde inte alls bra och vi var så himla trötta. Så idag vart det en hemmaslappdag! Christian kom hem idag också, den andra sonen i familjen (familjen bestod av Ann-Marie, Hans (pappan, från Österrike), Christian (18 år) och Nick (16 år, tror jag). Han hade varit på nåt läger tror jag, och idag var hans födelsedag så när han kom hem så firade vi hans födelsedag på kvällen med tårta och presenter! =) Så synd om honom bara, han fyllde lixom 18, det är ingenting i USA, här så får man göra typ allt förutom att gå på systemet!

Jaja, det var en skön dag/kväll och imorgon skulle vi upp fyra på morgonen för att åka till New Jersey Penn station, vi skulle bli hämtade av Katie (den kanadensiska tjejen) och hennes föräldrar så skulle vi få skjuts till arenan. Vi hade bestämt mötesplats med dem vid deras hotell Hilton klockan 7.00, det vart väldigt tidigt men vi kände att hellre det än att åka kommunalt, aldrig hitta plus att det skulle kosta ca 30 dollar minst!

Jag på tågstationen (jag blev känd för mina bodys bland alla TH-fans,
kändes som jag hade på mig dom med min svarta kjol hela tiden^^)!

 

Jag och Rebecka på tåget, påväg mot TRL!
 

Rebecka med några andra i kön, alla satt och gjorde skyltar, utom vi! ^^
 

Tokio Hotel på TRL day 2
 
Två printscreenade bilder på mig och Rebecka från TRL, day 2:

Jag och Rebecka (jag i blåa bodyn och Rebecka bredvid mig) och Tokio
Hotel som går bredvid oss, de skulle gå till fönstret och vinka till fansen!
 

Printscreenade bilder på mig och Rebecka, gjord av
Ida!
 

Några tjejer vi käkade på donken med! =)
 

HAHA! Jag satt och fotade deras drickmuggar, för deras large var så otroligt
BIG, så kom tjejen på bilden och frågade varför jag fotade, så förklarade jag
och hon ba: "mwahah, this is what I call large!" så höll hon fram colan så fota
jag, haha!
 

Jag och Rebecka på donken! =)
 

Fansen utanför TRL som tänkte vänta tills Tokio Hotel kom ut, inte vi mao!
 

New York city! <3
 
 
 

Vi hade lite tråkigt på hotelltoan så jag började fota lite! ^^
 
 
 
 

Katie! <3 Goood, I miss you!
 

Några av fansen utanför hotellet som flippa ur, vi drog ganska snabbt!
 

Hemma hos The Olsens på middag, fadern i huset! =)
 

Andy!
 

Middagen, jag knarkade brödet!^^
 


6 augusti:

Slappdag, vår stökiga nedervåning och hunden Lucy! =)
 

Sjukt nyttig frulle! :P
 

Lite fler bilder på huset, här har ni verandan!  
 

vårt badrum på nedervåningen! =)
 

Vår lilla egna uteterass =)
 

Rökpaus på vår uteterass!
 

Rebecka gjorde mig sällskap!<3
 

Ann-Marie och Hans! Världens snällaste! :)
 

Verandan såg ut såhär!
 

Rebecka passade på att ge presenter till, inte bara Christian som fyllde år
utan till hela familjen! Det var presenter från hela hennes familj som känner
dem sen 2 år tillbaka (rätta mig Rebecka?) Jaja, nåt sånt i varje fall! ^^,
 

Alla fick bland annat en varsin sån här, Absolut svensk-tröja! :D
 

Lucy hjälpte Ann-Marie att öppna paket! =) Läskigt öga hon fick av blixten! :O
 

Födelsedagstårtan, grattis Christian 18 år! =)
 


Pjuh, nu måste jag sova, men jag ska försöka hinna lägga ut 7e augusti imorgon!
Den dagen får nog ett eget inlägg eftersom det är konsertdagen - ganska mkt pics!

Puss sov gott!

Postat av: LINA

TH<33

2008-11-28 @ 09:22:26
URL: http://missinna.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0