Flygande saker?

Hallåå! Hoppas ni är på strålande humör med tanke på den härliga solen ute, jag har haft en jättehärlig morgon i solen i alla fall! Det är viktigt för mig som jobbar så pass mycket att ta vara på tiden jag är ledig och få i mig lite solljus! Jag hade planerat att ta en spring-
runda imorse som vanligt, men denna morgon kände jag inte för det så jag tog mig en 45 minuters morgonpromenad istället!

Jag vet inte om det bara är jag som är konstig men jag brukar även ta ett snack med mig själv ibland när jag känner att jag oroar mig för massa struntsaker! Istället för att prata sönder någon annan om grejer jag själv mår dåligt av så tycker jag ibland att det är bättre att bara prata ut om det med mig själv, efteråt känner jag mig oftast så mycket bättre! Så det gjorde jag och när jag kom hem gjorde jag en fin frukost och sedan softade lite framför TVn!

Nu sitter jag här och lyssnar på härlig indisk musik från skivorna jag köpte i Varanasi i Indien! Jag hade ju tänkt lägga mig ute och sola men jag känner inte riktigt för det längre, plus att det är massa fluffiga små vita saker som flyger runt i vinden, som små bomulls-
tussar och är allmänt irriterande! Så jag kanske ska passa på att bädda min säng för första gången på säkert en vecka, och hänga lite med lillasyster som gick upp för typ en halvtimme sen, haha! 

Ser ni de små bomulls-liknande sakerna?




...?


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0