Kvällen är din!

Hejhej! Jag har haft en perfekt kväll hemma, precis vad jag behövde efter en lång dag på jobbet! jag tog cykeln hem från Ropsten efter att ha handlat massa god mat och möter syrran när jag kommer in genom dörren! Vi satt och pratade i en timme innan hon åkte iväg på middag och då började jag med min mat! Mamma och pappa var på på en väns spelning så jag var ensam hemma hela kvällen, jag lagade en jättegod middag och hade sedan efterätt också!

Jag hade verkligen noll lust att göra någonting ikväll, Mika smsade och frågade om jag ville joina dom på Ojojoj men jag ville inget annat än att vara hemma! Jag har bara legat i soffan och tittat på film och på TV4s nya program "Kvällen är din!" Jag zappade genom kanaler och fastnade på detta program på en gång, programmet handlar om människor som gjort väldigt mycket för andra och genom detta program får en önskan i uppfyllelse! Det är oftast familj och vänner som nominerar personen till programmet och så dras 5-6 stycken som är med i programmet!

I kvällens program fick en liten flicka träffa Justin Bieber, en annan fick sjunga en duett med Josh Groban etcetc. Jag satt och grät som ett litet barn under hela programmet, inte för det faktum att människor fick en önskan i uppfyllelse utan för vilka fina människor som faktiskt finns på denna jord! Den lilla flickan som fick träffa sin idol Justin Bieber var bara 10 år, och hon hade skänkt nästan allt i sitt rum till barnsjukhus för cancer för hon ansåg att andra behövde det mer än henne!

En annan man hade tagit in fler familjer som inte hade någonstans att bo i hans hus och hjälpte dem, han blev verkligen hyllad i slutet av alla de människor han hjälpt och mina tårar bara sprutade! Vi behöver fler program som dessa, som stödjer de människor som faktiskt gör något bra istället för att fokusera på "the bad guys"! 

Lite bilder från min perfekta hemmakväll!

Till middag fixade jag stekta ciabatta-brödskivor i olivolja, till det hade jag sallad med
avocado, röd lök, fetaost, gurka och paprika sedan lägger på bröden! Bonnie och jag
gjorde ju detta hemma hos henne i måndags, väldigt rekommenderat!





Efterrätt; bär-smoothie med jordgubbar på sidan! 






Nu ska jag hoppa i säng, ska jobba 12-17 imorgon men behöver verkligen en lång och
härlig sömn! Hörs imorgon igen fina, kramar!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0