Lördag 21 maj 2011

Heyhey.. Kvällen igår vart inte riktigt som jag hade hoppats på, jag hade en allmänt dålig dag så kvällen fick sota för det! Först var det lite problem på jobbet eftersom det var en ny butik jag jobbade på (inte problem egentligen, mer att jag var stressad för att jag inte kunde hitta överallt och så)! Efter det var jag helt uppstressad och ska då åka in till stan och möta upp tjejerna vid Södra bar (jag var redan sen så jag fick skynda mig dit), när jag kmr dit är bara Malin där!

Jag hamnade i tjaffs med min syster så fort hon kom som sen drog vidare istället, Bonnie och Mika kommer senare så går vi ner till Kvarnen istället för det typ var fullt på Södra bar! Där hamnar jag i ett annat tjaffs med en vän över telefon, som jag blev ledsen över så till slut så pallade jag inte försöka ha kul längre! Jag försökte sitta kvar med tjejerna någon timme men kvällen var redan sabbad för min del så jag drog hem vid 1-tiden till min finaste Sofia (vad skulle vi göra utan varandra dessa nätter Sofia haha) och sov där!

Nu är jag på jobbet och har lunch, jag är i alla fall nu på en butik jag brukar jobba på så det är ingen sådan stress idag hehe! Jag jobbar till stängning idag och sen blir det en fet hemmakväll för min del! Vi hörs när jag är hemma igen, kramar ♥

Postat av: Anonym

Men ikväll blire du o ja sis =D <3

2011-05-21 @ 17:24:37
URL: http://elvirakling.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0