Lördag i London

Tjaa! Gosh, vilken kväll det vart igår och vi hade så jäkla kul! Vi startade på en pub här i Paddington för att kolla in matchen, asså när vi gick in var det SMOCKAT med folk och alla killar hade bara ögon för TV-skärmen! Vi hade fan kunnat vandra in nakna och ingen hade vikt en blick åt vårt håll! Det blev 0-0 i matchen vilket var tråkigt, jag satt där inne och vrålade fula ord på svenska (sånt kommer automatiskt när man kommer in i en match, lr hur?:P)

Hur som helst, efter matchen så tog vi tunnelbanan in till Piccadilly circus vilket är centrumet av London kan man säga.. Ni som inte varit i London förut, var beredda på att det springer fram människor från alla håll på gatorna med lappar för att locka er till olika klubbar! Häng inte på första bästa utan prata med alla och deala lite så får man massa gratis-inträden! Dock räkna med att ha stämplar över hela armarna hahaha..

Vi fick gratis-inträde på någon riktig hiphopklubb (den hette Rumba haha) och så fick vi betala 5 pund var för en annan klubb! Vi fick stämpel till Rumba av honom och så drog vi in på det andra stället och tog ett glas vin och skaffade stämpel där också! Men klockan var bara halv elva då så vi sa till vakten att vi bara skulle hämta vår kompis så drog vi ut och tog en barrunda ett tag istället, så drog vi tillbaka igen när det var drag!

Vi drog till Rumba då emellan för att kolla in stället och det var grymt dansgolv med asbra musik! Jag är ïnget hiphop-RnB-fan egentligen och lyssnar inte på det i vanliga fall men jag gillar det som fan på dansgolvet! Vi hängde på Rumba i lite mer än timme och dansade som galningar innan vi drog tillbaka till den klubben vi var på först! Där hade det blivit galet mycket drag också så vi hängde där tills dom stängde!

Vi tog en taxi hem från Piccadilly Circus och kom hem hit vid halv fyra eller så, Sandra somnade i vår soffa direkt då hon skulle upp och ta tåget imorse hem igen! Anna och jag har legat kvar i sängen och degat tills nu, men det ösregnar här atm så man är inte så sugen på att gå ut i alla fall! Vi ska snart ta en stan-runda i alla fall och kolla lite mer i affärer och så, orka bara ligga här! Ikväll ska vi ut med en vän till Anna och IMORGON ÄR DET BON JOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ryser till så fort jag tänker på det, åhw!

Bilder från igår!

Sandra fick dricka vin ur en kopp, hha!
  
 
 

The Pride Of Paddington ;)
 
 
 

Man fick vin i vanliga plastglas!
 

I tunnelbanan, vakter lackar om man fotar där nere så akta er för dom haha..
 
 

Inne på första klubben i vårat lilla bås
 
 
 
 

Inne på Rumba!
 
 
 
 

Anna var glad när vi sprang runt på gatorna i London mellan pubar haha!
 

Tillbaka på den första klubben vi var på!
 
 
 

I väntan på Sandra satte jag mig på marken för jag hade så ont i fötterna!
  
 
 

Anna snackade med nån kille som var så himla glad haha!
 
 

Jag sitter här ute i lobbyn med min laptop och lyssnar på Beatles, det uppskattas nog av britterna ^^ Nä, nu ska vi ut på stan! Vi hörs ikväll igen ♥

Postat av: Signe

Älskar verkligen din blogg när du är ute och reser, kommer ihåg när jag jämt följde din Indien-resa på bdb nångång.. haha, vad fin du var i klänningen förresten! :)

2010-06-19 @ 14:56:58
URL: http://xindienachtx.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0