Fredag 25 juni 2010 - Årsdagen.

Hur kan det ha gått ett år.. ETT år?! Enligt svensk tid dog Michael Jackson runt halv tolv på kvällen den 25 juni så det nådde inte oss förrän 26 juni, jag vaknade av ett sms tiidigt den morgonen av min vän Sandra som visste att jag skulle köpa biljetter till Michael Jacksons This Is It-turné; "Michael Jackson är död! Köp inte biljetter!!" Jag minns hur jag låg och stirrade på smset länge, sen skrek jag ANNA så kom hon inspringandes i mitt rum!

Jag berättade om smset jag fått av Sandra, då skrattade Anna och sa att hon hade fått samma sms av hennes vän Sandra (och Anna trodde vi pratade om samma Sandra) och sa att hon säkert skojar! Sen när vi kom fram till att vi inte pratade om samma Sandra så slängde jag mig upp till datorn, loggade in på MSN.se och där stod det överallt. Jag satt som förstummad och såg på datorn i chock.. Han var borta!

Jag grät i över två veckor i streck och han tog över mig på något sätt, jag har alltid tyckt om Michael Jackson och hans musik men när han dog så hände något. Jag insåg det han gjort på denna jord och har orättvist behandlad han har varit, visst var han annorlunda men det finns det väl fler som är? Varför skulle han få lida på det sättet han gjorde, speciellt han som hjälpte så pass många människor? Genom att älska Michael Jackson blev jag en bättre människa!






Vi fans ska sprida ditt budskap vidare, vila i frid nu Michael Jackson! I love you more.

Postat av: malin

jag vet precis vad du menar.

Alltid tyckt om Michael men aldrig varit ett fan på det sättet. Aldrig jagat bilder och info om honom. Men nu efter hans död, känns han så mycket starkare för mig. Det fick mig att inse vilken underbar människa jag har missat och vilka underbara ting han skapade. Det har gått ett åt, men det känns ändå inte som att han är borta. Männsikor som han borde inte kunna försvinna bara så där



<3

2010-06-25 @ 12:53:35
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: Bnoni

Shiiet, det är helt sjukt att det redan har gått ett år!!! Jag trodde det var i höstas! =S

Sjukt ju... =/

Men en kul grej! PÅ TORSDAG KOMMER JAG!!!!!! =D=D=D

ååå vad vi ska mysa!

Saknar dig massvis min bästaste favorit ängel!

PUSS! <3 ringer dig på fredag e. m ;)

2010-06-25 @ 16:37:50
URL: http://bnoni.blogg.se/
Postat av: Lina

Fan jag börjar nästan gråta bara jag läser det här. Minns att jag vaknade mitt i natten till den 26e då Ida ringde och sa att han var död. Jag kommer ihåg att jag bara sa "Jaha." Sen la jag på och somnade om. När jag vaknade morgonen efter och förstod vad som hade hänt, läste alla artiklar osv började jag gråta på en gång. Kunde inte förstå att han inte fanns där längre! Kan förtfarande inte fatta, och det har gått ett år. Helt sjukt.



R.I.P my king <3

2010-06-26 @ 18:02:34
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0