Söndag

En vecka kvar idag, om en vecka ser jag mitt favoritband vilket är något jag har velat göra i över fyra år! Bon Jovi live i London 20 juni, waaaaah!! Och vi åker till London om fyra dagar, åh vad SKÖNT det ska bli att komma bort ett par dagar och ha semeester! Jag brukar ju alltid spontanboka en resa och dra inom ett par veckor men denna resa bokade vi fan typ i december så det har alltid känts som man aldrig kommer fram dit men nuu äre snart!!

Jag ska sluta tjata om det, kan dra snabbt om igår istället! Jag var ju hemma hos brorsan och såg fotboll och käkade middag, sen satt vi och diskuterade hur komplicerade killar/tjejer är och det spelar ingen roll i vilken ålder man är i! Erik är snart 35 och jag är snart 21 och vi har exakt samma problem haha.. Hur som helst, när han drog till jobbet så var jag tvungen att åka förbi mitt jobb och ladda min mobil som var helt död! Fina Adam åkte förbi och lämnade in min systers laddare på mitt jobb så jag slapp åka hem till Farsta och sen tillbaka till stan igen..

Jag satt på jobbet ett tag för att låta den ladda och så hjälpte jag lite kunder i affären under tiden, haha jag är så arbetsskadad.. Sen drog jag iaf in till Irish Pub i stan för att joina Jossan, Calle och hans 2 vänner för att se på matchen! Shit, jag var helt säker på England och så TAPPAR Englands målvakt in bollen som han redan fångat från ett skott av en amerikansk spelare..! Sen efter matchen iaf så drog jag faktiskt hem, jag var så sjuukt trött och knappt sovit något på flera dagar!

När jag kom hem så la jag mig i Annas säng som vanligt och pratade om kvällen, så skönt när jag hinner hem innan hon har somnat så vi hinner snacka! Anna vet ALLT om mig, jag berättar allting för henne och hon känner mig så otroligt bra och det är så skönt att ha någon som henne så nära mig hela tiden! Vi har bott tillsammans i över ett år och varit utomlands 4 ggr tillsammans och snart åker vi till London ihop, this is my other half! =)

Nu ska jag vara social med Anna som vill ha frukost-sällskap hehe.. hörs sen!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0