Hatar mensvärk!!!!!!

ÅÅÅH, det här suger så jäkla mycket! Det är jättefint väder ute med 21 grader i skuggan kl nio på kvällen och jag skulle ut med tjejerna efter jobbet på Trädgården.. Såklart får jag mensvärksattack idag på jobbet och kunde knappt stå så jag fick avboka kvällen med tjejerna och åka hem direkt efter jag slutat jobbet, ÅH vad jag HATAR mensvärk och jäkla Ipreen som inte ens fungerar!

Nu sitter jag här hemma med Anna och är jättebitter, jag hade verkligen sett fram emot kvällens utgång för det är inte ofta vi får ihop alla vi tjejer och går ut tillsammans och så kan jag inte följa med! Arghh, nu ska jag lyssna på jättearg musik och vara bitter resten av den soliga kvällen.. Eller så gör jag lite smoothie och sätter mig på balkongen med Anna och njuter av vädret..

Äeh palla detta, BAJS!

Postat av: sandra

Har du testat Ibumetin? Ipren biter inte ett dugg på min mensvärk men tar jag Ibumetin så fort det bara kniper sig lite i magen så går det super i förebyggande syfte.

Testa det nästa gång om du inte gjort det, nu kanske det är försent då du redan har så ont och jag beklagar. Hatar också mensvärk.

Kram kram!

2010-06-30 @ 21:12:12
URL: http://www.pandys-sandra.blogspot.com.
Postat av: Lina

En ipren och en alvedon brukar göra susen för mig! :) Prova det om inget annat hjälper!

2010-07-01 @ 00:22:44
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0