Torsdag - UTELÅST!

HerreGUD vilken morgon Anna och jag har haft! Hon väcker mig lite innan sju för att vi ska ner till tvättstugan och jag var heelt borta då jag somnade typ 2 inatt (surprise) så jag hasar mig upp och hämtar nyckelknippan så går vi ut! Direkt när Anna stängt dörren vänder jag mig om i panik då jag kommit på att jag inte har dörrnyckeln på nyckelknippan för den låg i mitt skåp på jobbet och vår dörr har självlås!

Anna tittar på mig som jag skämtar för där står vi utanför vår dörr, utelåsta och jag har på mig tofflor, söndriga mjukisar och min enorma tjocktröja med nyvaket hår! Vi har inte mobiler eller plånböcker med oss heller! Vi drar ner till tvättstugan med ångest och slänger in våra kläder i maskinerna och sen får vi planka in till mitt jobb som ligger i stan ( planka är någonting vi aldrig gör men vi hade inget val idag) och så sprang Anna in till mitt jobb och hämtade nyckeln som låg i mitt skåp, jag vågade inte gå in som jag såg ut haha!

Nu har vi precis kommit hem i alla fall och ska nu fixa frukost, jag är så jäkla hungrig! Men bitter är jag inte i alla fall för idag ska Anna och jag till Londooooooooon! =D SÅ jäkla nice och flygen är inte inställda, YEAY! Uppar snart igen!

Postat av: Johanna

Ha så jäkla kul nu Tillan!!:D<3

2010-06-17 @ 09:55:10
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Lina

Men shit, vilken tur att du hade en nykel på jobbet och att inte alla va inlåsta! :D Hoppas ni har/hade det bäst i London! <3

2010-06-19 @ 21:02:41
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0