hej kära läsare

Kom hem från jobbet för typ en timme sen och blev jätteglad för så många mejl från bloggen! Tack för all hjälp genom era kommentarer idag, jag blir verkligen jätteglad!:) Känns kul att folk läser nu när jag lägger så mycket tid på bloggen! Jag har dock inte hunnit med att lägga ut om Indien idag, 2 veckors upplevelse och så mycket att berätta, kan ta ett tag! Men ta er tid och läs, snälla, ni kommer inte att ångra det!

Josse är här, vi har precis ätit middag och ikväll ska vi göra en enoorm fruktsallad och mysa framför en film! :) Ha en mysmåndag allihop!  

Förresten, den svarta, korta jackan som jag köpte till EMA är från Gina tricot för 299 kr! Den finns i flera olika färger också, men skynda er dit, dom tar slut lika snabbt som smör i solsken!

Jag har satt upp fler bilder på väggen! Till vänster är på mig tillsammans med de vänner jag träffat över internet via Tokio Hotel som jag blivit absolut närmast med! Till höger är lite bilder på TH, för det första eftersom mitt rum ska vara lite svartvitt, så passar TH in och för det andra, eftersom vi träffades genom dom så var det snyggt att ha dom bredvid! (Otroligt dålig bildkvalité men Josse är här så jag har inte så mkt tid att anstränga mig ^^) Vad tycks?=)

Högst upp till vänster:
Jag och Rebecka
Malin och jag
Ida, jag och Lina

Postat av: Lina

aaaw ^^ hihi fan va fint <3

2008-10-22 @ 01:32:55
URL: http://myspace.com/linaandersson_
Postat av: Tillan

<3 jaa ni måste se nån gång! :D

2008-10-22 @ 01:33:34
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0