westlifegangsters

Under min Westlifetid så hade vi som sagt ett gäng som hette WestlifeGangsters ^^, Det var: Anna (aka Börnie), Josse (aka Ego), Sandra (aka Fhén), Lorna (aka Lorresnorre), Sheyda (aka Äggan), Tillan, Nattus, Mandy (storasyster), Annich och Issa! Vi träffade dom ca 15 ggr, var överallt och helt galna, jag kommer ihåg när vi var i GBG och köade till Westlifes konsert, 28 maj 2004, så kommer det fram flera fans till oss och säger "herregud, är inte ni Westlifegangsters?! Får vi fota er??" Vi kunde till och med hitta oss i tidningen och på många ställen över nätet! ^^, När Westlife var på Förkväll typ 2006 (då vi alla slutat vara fans för typ över ett år sen) så frågar de från förkväll om någon från Westlifegansters är här (av alla fans som stod på centralstationen. De ville ha oss att intervjua killarna, men ingen av oss var såklart där, men ett fan ba: Jag är från Westlifegangsters, alla andra fansen ba "NEEJ HON LJUGER, HON ÄR INTE EN WESTLIFEGANGSTER!" Haha, det hade varit sweet att ha varit där ^^, Läser ni någon gång Fredrik Strages bok, "Fans", så finns vi med där om ni vill veta lite mer ^^, herregud snacka om att jag har varit fan så det räcker och blir över, i mitt liv!

Jag hade inget att göra så jag sökte Westlife Gangsters på google och ja, det kmr fortfarande upp, Westlifegangsters vs Hamstergirls (det andra Westlifegänget, "konkurrenterna") Vi konkurrerade om WL hela tiden! De var i London och träffa dom inte, vi var i Glasgow och träffade dom + blev nämnda på scenen! 2003 tog Westlife upp en Hamstergirl på scenen i Stockholm, dagen efter i GBG tog dom upp en Westlifegangster, och sådär höll vi på! ^^,

Måste bara tillägga att detta höll på från slutet av 2001 till mitten av 2004, alltså var jag 12-14½ så det var fan över fem år sen! Tiden går så fort!

 

Nu ska jag ta och äta lite lunch innan jag drar till jobbet. Puss!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0