Tyskland, Essen 3-5/11-07


Here we go, både min och systers första Tokio Hotel-konsert! Allt började med att Elvira pratade om att hon och hennes kompisar antingen skulle åka till Frankrike eller Tyskland för att se ett band som hette Tokio Hotel, jag visste inte vilka det var och brydde mig verkligen inte heller då! Ni vet ju att jag åkte till Glasgow när jag var 14, jag visste hur gärna man vill se sina idoler när man är så stort fan och jag gav ALDRIG upp, så jag började hjälpa Elvira att leta flyg och hotell. Tillslut kom de fram till att de inte hade nån vuxen att åka med så det sket sig.

Jag satt i skolan en dag och pratade om det här med min kompis Claudia, om hur synd det var om Elvira och hur jag verkligen visste hur det kändes. Tillslut säger hon: "Men varför åker du inte med henne då? Du gillar ju typ Monsoon och gör det för hennes skull!" Jag tänkte efter lite och ba, jaa why not?! Så jag åkte hem och snackade med mamma, fixade lite och ba: Viran, I'm going with you to Essen! ^^, Viran skrek av lycka och hoppade runt i huset, jag kände verkligen igen lyckan från min Westlifetid!

Men såklart hade vi sittplats, jag var knappt ett fan då och skulle aldrig börjat köa för dem. Vi började båda två hänga mer på bilddagboken, försöka prata med andra som också skulle dit, då fick vi bl a kontakt för första gången med Ida & Lina! =) Vi pratade jättemkt innan, speciellt jag och Ida, kmr ni ihåg? :* Vi skulle ta med choklad åt er när ni satt och köade, det gjorde vi oxå! ^^, Det var även första gången som vi träffade Ewe, Madde och Emma (som jag var i Paris med i somras, Parc des Princes) och även Matea och Hillewi! :) Vi flög dit 3-5 november då konserten var den 4e i Grugahalle!


När vi landade den 3e så tog vi oss till hotellet och fixade iordning oss, sen åkte vi direkt till Grugahalle för att försöka hitta Ida och Lina, och ge deras choklad^^, När vi kom fram dit blev vi fett skraja, det såg ut som ett slags läger med skräp överallt, folk som skrek och människor låg däckade (nej, alla sov inte) överallt med bara nån sliten liten filt, i november! Där kom jag och Viran i högklackat och jag med mitt blonda hår, man kände verkligen blickarna typ "vad gör dom här?". Vi klättrade igenom kön, klev över folk och igenom stängsel, för vi visste att Ida&Lina var nånstans längst fram, tillslut när jag kikade igenom ett galler där det bara var som ett litet titthål så såg jag Idas hår (hennes välkända, snygga frisyr) och jag ba: IDAAA! vi skrek som töntar, för hon hade ipoden på, tillslut petar några tyskar på henne och ber henne vända sig om, då såg hon oss!

Jag och Viran tog oss över till andra sidan genom att gå runt till deras sida. När vi var påväg över så skrek nån tje ba: "EEEEYYY!" Vi vände oss om, redo att pissa på oss då vi hade typ 20 arga tjejers ögon på oss! Vi båda börjar förklara i mun på varandra: "No, we have sit places, we are just going to say hi to our friends, we promise!" Tillslut dom ba: "okay" och kollade fortfarande galet hotande på oss, typ "passa er!" Viran och jag ba titta på varandra med blicken "woaaah, freaks!" och traska vidare in till Ida och Lina och deras kompis Linnea som var med dom i Essen! Då passade Lina och Linnea på att dra till hotellet för att duscha och fixa sig inför konsertdagen imorgon, så jag och Viran satt kvar med Ida och pratade, det var faktiskt fett mysigt =)

Tjejer, kmr ni ihåg den där otroligt söta lilla musen som sprang fram och tillbaka där? haha! så fett göllig! Till slut kom Lina och Linnea tillbaka och då följde jag och Viran med Ida så hon slapp åka själv, vi åkte först förbi Sheraton, där TH bodde bara för att kolla läget, vi traskade rätt in där och ba: excuse me, where is the toilet? Och han var jättetrevlig och pekade vart. Sen när vi varit på toa så kom vi ut i lobbyn igen, då frågade en kille som jobbade i baren om vi ville ha något att dricka! Vi ba: eh ja? :P Så vi gick in och satte oss i baren och softade!

Det BÄSTA var när jag gick till receptionen senare på kvällen för att fråga om tåg gick till dit jag och Viran skulle (vårt hotell), under tiden han letar på internet så kommer det in sex-sju stycken (ursäkta ordet) EMOs som var från Tyskland och försökte gå in som vanligt, som jag, Ida och Viran gjorde, receptionisten tittar över mig och sen tittar på mig igen och säger: excuse me just for one second! Så går han fram till dom och schasar ut allihopa, jag står där och spelar blåst och ba "what is going ooon?" haha, sen kommer han fram till mig igen och ba: I'm sorry for the disturbence! Jag ba: noo its okay, are we disturbing in any way we will absolutely go in that case! Han ba: noo of course not, but what just happened, its a secret! Jag ba: okay! (som jag inte vet vaad :P) Sen gick jag tillbaka till Ida och Viran och tillslut bestämde vi oss för att dra oss, jag och Viran sov på Idas och Linas hotell eftersom dom var i kön! Vi somnade på en gång!



Viran i mitt rum, packningsdags den 2a november!
 

Jag på Skavsta flygplats!
 

Jag boardar planet, det var så himla många TH-fans som åkte det här flyget! :'D
 

Lite flygrädda Viran! <3
 

We're in Düsseldorf! =)
 

De hade beställt typ som vans för att slussa in alla oss svenskar till Essen ^^,  
 


Vårt hotell!:) (In the middle of NO where)
 

Vi tog en taxi in till Essen och letade efter nånstans att äta middag på!
 

Viran Beställde pizza och jag beställde pasta! =)
 

Efter det drog vi oss till arenan, Grugahalle! :)
 

Lina, Ida och Linnea och deras köplats! =)



Vi satt med Ida och snackade i typ två timmar när Lina och Linnea var och duschade!
 

Jag och Viran vid Grugahalle med Ida! =) Viran ser hög ut!!XD (Idas bild)



Ida på Sheratons toalett!
 


Vi tre på Sheraton! (Idas bild) 
 

Sisters <3 (Idas bild)
 

Jag och Viran vid Tokio Hotels bil! (Idas bild)
 


Den 4e november

Den 4e november, konsertdagen så vaknade jag och Viran vid 8 på morgonen, fixade iordning oss och väntade på Ida, som skulle komma tillbaka till hotellet vid 9 för att följa med oss till THs hotell och kolla läget där. Det fanns verkligen INGENTING att göra i Essen, aldrig varit med om en så DÖD stad, så det var typ att sitta utanför Tokio Hotels hotell som fanns att göra, det var så sjukligt kallt oxå! Vi åkte dit och mötte upp Madde, Ewe och Emma där som vi stod och hängde med ett tag. Efter typ 10 minuter, fick jag ettt sms från Lina som skrev "Kommer inte Ida till kön nu så kommer hon inte in i kön igen!" Ida SPRANG mot arenan, vi hade ju sittplats så för oss spelade det ingen roll! Vi hängde där hela dagen, så sjukt tråkigt, tills Viran, jag och Emma flippade ur! Vi hoppade runt och sjöng Bon Jovi, Westlife, Backstreet boys, svenska nationalsången, ja typ allt utom Tokio Hotel ^^, och vi garvade så högt, alla fans blev skitirriterade! Vid ungefär fyra-tiden kom TH ut och då hade det gått rykten om att de tagit bakvägen, att de redan var vid arenan och blaa bla så många drog därifrån, så helt plötsligt stod jag, Emma, Ewe, Madde, Viran och några andra svenskar längst fram! Jag kommer verkligen ihåg när jag såg Bills hår och att han var påväg ut och hur jag ba: "Ohshitoshitohshiiite!!" Men när han kom ut så kände jag ingenting, jag stod typ och tittade och ba, jaha vad vare för kul med det här? Jag förväntade mig samma känsla som varje gång jag såg Westlife bara för TH oxå är kända, men jag var galen i Westlife, det var/är jag inte i Tokio Hotel alls på samma sätt! Jag är mer into deras musik än dom, om man säger så! I varje fall så drog vi direkt till arenan efteråt för att hämta Ida, Linas och Linneas jackor och väskor som vi lovat, sen vare dags att dra in på arenan, det var grymt kul bara att jag var så jävla trött och slut att i slutet på konserten så satt jag ner hela tiden och bara njöt av musiken men jag orkade inte dansa och rocka till den lixom! Efter den åkte vi till deras hotell igen för att möta upp Ida, Lina och alla andra! Den första vi mötte var Linnea, som hade tappat bort Ida och Lina, med henne hade hon Kati (hon som blv upptagen på scenen). Vi hade pratat lite innan så när jag såg henne jag ba: CONGRAATS! och hon var aslycklig, såklart:) Så himla kul, jag hade DÖTT om Westlife tog upp mig på scenen under den tiden jag hade med dom ^^, Aja, sen dagen efter var det hemfärd, det var en kul resa och GRYMT kul folk som vi träffade! =) Thanx all of you!

Skååånemadde utanför hotellet! =)
 

Madde och Evelina!
 

Det var så sjukt mycket folk och så SJUKT mycket kaos! herrejesus! O_O
 


Två asgulliga tjejer som vi träffade!=)
 

Vi såg att en av Tokio Hotels livvakter hängde i lobbyn så snart kommer dom väl!
Jag var SÅ nära på att gå säkert 10 ggr! Det var kallt, vi hade lovat att komma förbi
Ida, Lina och Linnea i kön och sen var jag inte så stort fan av Tokio Hotel, men jag
höll mig kvar, främst för jag visste hur mycket Elvira ville det här men även
för hur kul jag, Viran och Emma hade, jag garvade så jag grinade! ^^,
 

Så kom dom! =) Där ser ni Bill, dålig kvalité pga printat från en video jag&Viran filmade!
 

Bill!
 

Bill!
 

Gustav, Tom och Georg!
 

Här är klippet som jag och Viran filmade när dom kom ut:
 
- HAHA, lyssna på Madde precis i slutet "JAG FICK GUSTAVS!" Hon fick autograf haha! 

Ni ser mig och Viran vid deras van? Det är jag med grå jacka och bakåttoffs som kollar in i bilen!
 

Så kom det en mamma och ba: Men kör in huvet i bilen och vinka då! Rutan är ju nere och dom sitter ju där! Så utan att tänka stoppa jag in huvet (de satt ju typ två säten bakåt, eftersom jag gjorde det i framsätet) och sa bara hej! =) Det var Bill och Georg i bilen och jag tog upp kameran för att fota, ni ser ju hur bilden blev, bara för att visa Elvira hur det såg ut, men när jag böjer mig bakåt för att visa den för henne så får jag VÄRLDENS smäll, en armbåge hårt siktad rakt i halsen, det var Saki, Tokio Hotels livvakt, jag flyger i Elviras famn flera meter bakåt och Elvira vrålar fula ord på svenska till honom! Jag typ fattade inte vad som hände, men det var verkligen kaos där utanför, vi svenskar ställde oss verkligen i ett hörn och höll oss utanför det så fort vi bara kunde!
 


Sen åkte vi till arenan, jag får ett samtal från nån som jag inte visste vems nummer det var, men jag svarar ivf och det var Matea! :'D Vi hade snackat massa innan vi åkte till Essen och hon och Hillewi ville mötas upp, så vi mötte upp dom och Mateas pappa halvt knuffa in oss i kön och ba SPRING! för hoppa man bara in i kön (sittplats eller ståplatskön, spelade ingen roll) så rev dom biljetten, men vi flög in i kön och börja bara gå med strömmen, fett sweet! ^^
 


Arenan! :)
 


Jag och Elvira spelade in lite under tiden då det fortfarande var tänt i arenan
och HERREGUD vad folk skrek, lyssna här, först är det ganska tyst men sen,
snacka om ett 100 % rising scream! O.o Tillslut börjar även vi att vråla! :'D
 

Sisters i arenan! :)
 


En mamma (som även stod och gav ut tomtebloss för oss att hålla i, istället
för tändare lixom) tog kameran från mig och ville ta kort på oss med den ^^,
Mammans barn hade värsta lakanet till skylt och de bad oss hålla i det så
det skulle vecklas ut helt, seriöst vi satt LÄNGST bak i arenan, värt att ha skylt:P

 

Spring nicht, nu ser ni även tomteblossen ^^,
 


Linnea och Kati utanför hotellet! :) Fan att vår video är borta på när man hör hur Schrei börjar och jag och Elvira vet att dom kmr ta upp nån så vi skriker "TA UPP IDA OCH LINAAA!" sen när vi ser att det är Kati, så ba: KLEINE TOOM, ITS KAAATI! hahaha! Som när Sheyda (Westlifekompis) blev upptagen på scenen, sånt där är så himla ballt ju! Jag vill oxå upp på scenen! 
  


5e november:

We're going home! På flygplatsen i Düsseldorf!
 


På flyget!
 


The end! Pjuuh, det här tog mig typ 2 timmar, hoppas ni läser och tittar på bilderna nu! ^^, Kommentera gärna så jag ser om det här är uppskattat annars äre ganska waste of time!

Postat av: Marie

Ah, jag kan bara tänka mej hur jävla kul ni hade! :D

2008-10-17 @ 15:38:12
URL: http://vivalamarie.blogg.se/
Postat av: Hanna

Från MIN sida är det jäkligt uppskattat iallafall! :D:D

2008-10-17 @ 18:19:01
URL: http://hannats.blogg.se/
Postat av: Lina

niiiiiice!! :D så jävla kul att läsa om resorna även om jag har hört allt förut :'D <33

2008-10-17 @ 20:04:51
URL: http://myspace.com/linaandersson_
Postat av: Tillan

Tack allihopa!:)

2008-10-17 @ 21:16:01
URL: http://blogg.se
Postat av: Josefine

HAHA, jag och min pappa ä med på bild! :D Men Essen var underbart för miig oxå =) Snart 1 år sedan, helt sjukt vad fort det går! ;O

2008-10-17 @ 21:23:51
Postat av: Linnea

Shit vad kul att läsa! Verklgen!

Så jävla ballt hur mkt folk o nya vänner man får av en band :)helt sjukt.

Keep on writing :P

2008-10-17 @ 21:31:11
Postat av: Elvira

Aw<3

I miss it!

2008-10-17 @ 23:51:37
URL: http://e
Postat av: anchi

Ja det är sjukt kul och läsa om, verkligen! :D

2008-10-19 @ 00:55:29
URL: http://anchis.blogg.se/
Postat av: Ida

Oj, jag hade missat det här inlägget!

Jag håller med Lina om att det är kul att läsa om det även fast man hört det förut :D Så jävla kul det var där borta! Och det är helt sjukt hur fort det här året har gått - det har redan snart gått ett år sedan Essen och sedan första gången vi träffades!



17 dagar kvar, Tillan! :D <3

2008-10-20 @ 04:17:56
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Ida

Och förresten! Jag minns inte om du berättat tidigare att ni ropade att dem skulle ta upp mig & Lina, haha! :D Skitul att läsa en annan persons uppfattning/åsikter/upplevelser av resan :D

2008-10-20 @ 04:20:06
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Tillan

abi fett nice :D snart nu!

2008-10-20 @ 09:36:24
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0