Onsdag 21 september 2011

Godmorgon! Jag fick min träning inatt i alla fall, precis efter jag sagt hejdå till Marcello och Nadia så ser jag att tunnelbanan är avstängd mellan östermalmstorg-ropsten i båda riktningarna pga växelfel!! Jag hade kollat upp på SL så jag skulle hinna med min sista buss men såklart missade jag den eftersom jag behövde åka till Tekniska högskolan och sedan ta ersättningsbuss därifrån till ropsten! 

Jag träffade i alla fall en skön kille på vägen som jag började prata med, han var från något land i Mellanöstern (var svårt att höra vilket land) men pratade ändå okej engelska! Han visste inte var han skulle gå men ville till Gärdet i alla fall så han gick med mig och vi pratade på! Han hade flyttat hit för jobb och hans flickvän var i England för att lära sig engelska, senare hoppades han på att hon skulle flytta hit! 

Jag tycker verkligen om att träffa på människor från andra länder, det slutar ofta upp med att jag ställer dom flera frågor om deras liv och hur de hamnade just här! Det är så intressant att träffa en människa jag inte vet någonting om och sedan få höra en del av deras liv, helt plötsligt har denna människa någon slags betydelse efter bara några minuter! Detta är det bästa med att resa och träffa andra människor på vägen, snart är det dags!!

Jag missade tyvärr dock bussen och fick gå från Ropsten, 5 km!! Jag hade smsat Nadia
och bett henne sitta uppe tills jag kom till skogen för då ville jag ha henne i telefon, så
gullet satt uppe och väntade till typ halv två då jag ringde haha! I övrigt älskar jag natt-
promenader, spec om man har ipoden! + att inatt var både stjärnor & månen framme! =)


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0