Fika & shopping!

Tjo! Äntligen har jag fixat det jag skulle göra på jobbet, nu är allting löst och det känns så skönt (hade lite tider att byta och så)! Nadia hängde på också så när vi var klara med det drog vi till vårt stammisfik och åt lunch, Eugenia kom nån timme senare och joinade oss! Nadia åkte sen hem efter ett tag och då tog Eugenia och jag en lite shoppingrunda vilket var jättekul, Eugenia hittade flera kläder men jag fick nöja mig med ett plagg då jag måste spara pengar! 

Eugenia och jag hade inte setts på jättelänge så det var grymt kul att hänga en kväll, har verkligen saknat henne! Hon ska till Costa rica ett halvår i oktober så vi kommer i alla fall hänga i samma världsdel det halvåret, förhoppningsvis joinar hon mig för nyår!! =) 

Assofta gatuspelare på drottninggatan idag!



Min nya tröja, 199 kronor på Indiska!


Nu ska jag se på film och mysa, länge sen jag kom hem såhär tidigt! =P

Postat av: IDA - En drömmande TH-tokig blivande frisör

Jag tänkte på det, skulle du inte kunna skriva ett inlägg med tips om man ska flytta ihop med en kompis, lite "regler" och sånt som kan vara bra att tänka på, vilka kostnader som är bra att dela på osv.. Det vore kul att läsa från en som har erfarenheter av att bo med en vän!



Ha det bra :)

2011-09-28 @ 21:07:14
URL: http://ikwallman.blogg.se/
Postat av: IDA - En drömmande TH-tokig blivande frisör

SV: Okej, tack då vet jag! :)

2011-09-28 @ 22:37:27
URL: http://ikwallman.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0