En dag på stan med vänner

Hej på er! Vilken lång dag det har varit, först fick jag riktigt jobbiga nyheter som jag var tvungen att bearbeta! Efter jag smälte dom så gick Marcello och jag till Nacka forum och mötte Sandra för att luncha ihop, vad jag hade saknat min storasyster Sander!! Vi åt lunch och chillade i några timmar innan vi gick tillbaka hem till Marcello och drack te och kaffe på balkongen i några timmar, sen var det dags för mig och Sandra att åka! 

Jag åkte hem till Lidingö på första gången på länge kändes det som, jag skulle möta upp Jossan och Cissi (men såklart åkte jag fel på min egen ö, shit..) för att fika och Sandra skulle hem! Det var så kul att träffa tjejerna igen, Cissi åker till New York om 2 veckor för att gå en utbildning så vi måste verkligen passa på att ses nu innan hon drar! Jossan är i alla fall trogen och är hemma (iofs drar jag också snart mehe..) 

Lunchen på cafét Stella jobbar på, en jättegod Skagenröramacka!


Mina fina brudar Jossan och Cissi (och Astrid i telen) på Wayne's Coffee på kvällen! 


Nu är jag hemma i alla fall med en stor kopp te, jag lyckades få mamma att hjälpa mig att smörja in tatueringen och både hon och pappa gillade den! Ha en fin kväll allihopa ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0