Tisdag

Helluuu.. Igår såg jag, Vishii och Bonnie filmen Eclipse! Jag kommer ihåg när jag och Vishii var ute och drack vin i vintras och sen gick och såg New Moon, efter filmen upprepade Vishii om och om igen att jag skulle se Eclipse första gången med henne så det höll jag! ^^ Filmen var faktiskt den bästa hittills, det märktes hur stor budget de hade på den här filmen, speciellt under fighting-scenerna och hur "vargarna" såg ut.

Jag är inte så jättemycket för Jacob, tycker hela gå-runt-utan-tröja-och-visa-absen-för-jag-är-så-varm blir lite överdrivet men Edward är feett snygg, dock är jag ganska ensam om att tycka han är snyggare IRL, alltså Robert Pattinson. För det första snackar han ju brittiska och har en nice layd back-stil med lite skäggstubb och ruffsigt hår.. Och på det är han musiker med grym musiksmak, me like a lot! Efter filmen var det tänkt att vi skulle dra till Mosebacke och hänga med Aron och hans vänner men vi orkade inte, så vi satte oss på Café Alberts och snackade gaalna minnen, vi tre var rätt cp som yngre haha..

Vad händer idag då.. Jag ska möta upp Bonnie senare idag och dra till Vishiis och hennes familjs restaurang för lunch, sen ska jag och Bonnie stuffa lite på stan bara.. Det är ju molnigt idag så det blir ingen dag på stranden, men jag hann inte köpa det jag skulle igår så jag får ta det idag vilket är bra. Mina hörlurar har gått sönder också så jag måste köpa nya, gå runt utan musik går ju inte!

Vi igår på Café Alberts!
 
 

Nu ska jag käka frukost, hörs snart!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0