En kväll med Eugenia

Helluu. Jag har knappt hunnit blogga idag men tänkte göra det lite snabbt nu innan jag går och lägger mig! Eugenia kom till förbi jobbet lite spontant som hon brukar idag så vi käkade middag tillsammans när jag slutat och drog sen ner på stan! Först tänkte vi sätta oss nånstans på Söder men sen ville Eugenia hellre gå på bio, haha det blev Eclipse igen.

Jag tycker verkligen dom har lyckats med filmen förutom att jag känner inte alls Bella så mycket i den, jag tycker inte hon utspelar sina känslor så bra och det verkar som att hon älskar Jacob mer än Edward i vissa scener. Men den är bra iaf, dock behöver jag inte se den igen! Haha, de här filmerna ger verkligen minnen tillbaka till när Twilight släpptes och hur alla konstant läste böckerna!

Eugenia och jag låg varenda lunch i lunchrummet på jobbet och streckläste, vi läste var vi än var och man försvinner verkligen in i dom här böckerna! De är verkligen underskattade av så många för det har blivit sån hype kring dom och alla småtjejer är helt besatta(!!) men de är faktiskt riktigt bra! Efter filmen iaf så gick vi till slussen och tog tunnelbanan, från Ropsten tog jag bussen till Lidingö centrum och gick hem därifrån. Skönt med kvällspromenad tycker jag, 3 km är ganska lagom för det!

Wellwell nu måste jag sova, det är en låång dag imorgon med städning och matlagning inför kvällen då vi ska fira Viran här! Det kommer allt från släkt till familjevänner plus några av våra vänner också (Bonnie kmr såklart vara här hela dagen och hjälpa till också, bäst som hon är). Eftersom jag inte fick mycket sömn igår så behöver jag verkligen sova. Ska bara gå ner och hänga tvätten jag slängde in i maskinen när jag kom hem.. Hörs imorgon!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0