Torsdag

Godmorgon! Vilken konstig utgång det blev igår men vi hade kul i alla fall! När jag kom in till stan mötte jag upp lite folks och skulle fixa lite grejer innan jag mötte upp Carolina igen och så satte vi oss på Eken vid Slussen och så kom Filip upp när han slutade! Vi satt kvar där ett par timmar och snackade innan vi drog till Strand och mötte upp Filips killkompisar! 

Vi hann bara vara på Strand i typ en timme innan jag typ vart utslängd! Tydligen hade vakten tjaffsat med Carolina innan jag kom ut om att hon inte fick ta med sitt vin ut och tillslut ställde hon ifrån sig det, och då kom jag ut med mitt vin och då lackade han på mig och sa åt mig att slänga det. Jag gick med på det men sa att jag bara skulle ta en klunk, då drar han glaset från mig under tiden jag tar klunken så vinet hälls över hela mig, så vänder han sig om och ba "jävla åsna..." 

Jag lackar och skriker "Vad fan säger du?! Vad är ditt problem?!" Då vänder han sig om och ställer sig jättenära mig och ba "stick härifrån, ni FÅR inte dricka här och du gör det ändå!"Jag ba "men lugna ner mig du behöver fan inte hälla det över mig som jag precis betalat!" Carolina drar i mig och säger att vi ska gå, såklart garvar Filip och hans polare men sen fick dom lugna ner mig för jag var så jäkla arg. Det här sabbade lite av min kväll kan man säga, jävla idiotvakt!

Sen drog vi i alla fall till F12 där det som vanligt var smockat med folk men vi hade kul där ändå, jag vart bara så seg i slutet! Har ju segat på landet i tre dagar och gått upp åtta på morgonen så det vart en snabb omställning! Jag drog hem vid 3-tiden i alla fall med nattbussen och somnade så fort jag kom hem hit, vi skulle egentligen på efterfest hos Filips kompis men ingen orkade haha.

Lite bilder från Eken, såklart inga på Filip!
 
  
 

Killarna påväg till F12, hehe enda chansen att få bild på dom är att smygfota =)
 

Nu ska jag fixa frukost, hörs igen innan jag sticker till Cecilia!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0