Tacogratäng & kvällsbad!

Tju! Åh, tänk om man alltid levde såhär som vi gör på landet.. Iofs då skulle det inte vara lika härligt med det men just nu njuter jag bara så mycket jag kan! Idag åt vi Tacogratäng till middag ute i solen, det har varit vår allas favorit ända sen mormor gjorde den första gången för flera år sen! Peters bror Thomas kom över också så det var trevligt!

Peter och Thomas är vänner till familjen sen många år tillbaka, jag minns när vi var små och var här på landet på somrarna så brukade vi rida på deras axlar! Jag älskade när Thomas och Peter kom över för de ville alltid leka med oss haha! Nu har min moster Karin och Peter funnit varandra och har nu dottern Emma tillsammans som alltså är min kusin!

Hur som helst, efter maten så gick jag, Viran, Karin, Thomas och Peter (& såklart lilla Emma i vagnen) till en strand längre bort med ett berg man kan hoppa ifrån! När vi var små så var det alltid kvällens grej om man skulle våga hoppa eller inte och gissa om jag var feg ikväll oxå haha.. Påvägen dit så ringde Anna och ville ha lite råd om saker så vi pratade konstant tills vi var framme på stranden och skulle bada!

Viran och jag lekte som vanligt i vattnet och hittade en badring som Viran pressade sig i, haha! Vi blir som barn igen här ute och det är så befriande att bara fjanta sig och bada hur länge som helst! Vi badade i säkert en timme innan vi började gå igen och då ringer Sofia och ville prata men såklart dör mina batterier efter bara typ 20 minuter.. Det var nog bra iaf för jag ville vara social med Thomas, Karin och Peter som jag inte träffar så ofta!

Istället för att gå raka vägen hem efter stranden så tog vi långpromenaden på en timme så nu är vi helt slut jag och Elvira här i sängen, men jag ska ut en sväng snart igen och ringa Sofia för vi hann ju aldrig prata klart! Här har ni bilder från eftermiddagen/kvällen!

Mormor med finaste Emma!
  

 

Thomas och Peter!
 

Jag skar alla grönsaker och sånt till tacosen!
 

Men Viran hade inget att göra så hon underhöll sig med att ta cpbilder på henne/oss..


Först middag (SÅ gott) och sen efterrätt direkt efter, mormor göder oss alltid här haha..

 

Jag kan inte låta bli att pilla på Emma mer än typ 1 minut
 

Mor och dotter!
 

Så fint här ute, påvägen till stranden!
 
 
 
 

Viran i badringen vi hittade haha!
 
 
 

Viran hoppade från berget!


Kvällspromenaden efter badet!


Såklart powerwalka jag med Emma i vagnen!
 

Nu måste jag stänga av datorn för Viran ska sova, hörs imorgon!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0