Söndag

Tja! Gud vad skönt det var att få sova ut igen, har dock varit vaken i över en timme men Viran och jag har legat och snackat i sängen sen dess. Igår hade vi det askul, Carolina och jag åkte in till stan och mötte upp Filip Viran Bonnie & Eugenia för att dra till Vitan (en stor park på Söder). Vi totaltrotsade vädret om att det skulle regna så vi sitter kvar där tills regnet kom haha! 

Sen drog vi förbi vårt jobb en sväng för att jag och Carolina skulle lämna av våra väskor i skåpet och så.. Sen drog vi alla upp till Mosebacke! Vi kom dit vid typ 9 och satt där tills dom stängde klockan 1 och allteftersom under kvällen vart vi bara fler och fler, tillslut var vi ett gäng på 25 pers som satt där och det var grym stämning på hela Mosebacke! Även om det småduggade så satt folk kvar och hade trevligt ändå! 

När det stängde drog vi ut och mötte min älskade vän Mika som är tillbaka från Afrika nu yeay! Vi drog Götgatsbacken ner men folk hoppade av allt eftersom och drog till olika klubbar så när vi kom fram till Ojojoj var det bara Filip, Bonnie, Mika, Eugenia, Viran och jag kvar! Vi satt kvar där tills dom stängde och snackade med några killar Eugenia kände sen innan, sen innan vi åkte hem gick vi till Burger King. Sjukt värt det var, jag hade knappt ätit på hela dagen så det tog jag minst sagt igen där hahah! 
 
Lillasyster och jag igår i Vitan!
 

Mer bilder sen som vanligt, måste städa mitt rum lite nu efter helgen!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0