Torsdag

Min första lediga dag på läänge, så skönt!! Viran och Bonnie ligger och stensover bakom mig men jag vaknade vid 11 av att Sofia ringde, hon är på Emmaboda i ösregnet och hela hennes flak med cider blev nyss snott..! Såna mongon det finns! Hur som helst, igår efter jobbet mötte jag upp Bonnie så drog vi upp till favoritpuben Patricks och hälsade på dom i baren!

Viran, Mika, Carolina & hennes vän och Filip droppade in under kvällen så satt vi där och snacka skit i ett par timmar! Vid 12-tiden drog jag, Viran, Bonnie och Mika vidare till Café Opera för att dansa, de spelar faktiskt bra musik där och vi hade askul! Viran och Bonnie drog vid halv två så jag gick ut med dom sen insåg jag att Mika var kvar där inne och hon ville stanna!

Så jag gav mina hemmanycklar till Bonnie och Viran så åkte dom hem till mig och käkade och jag gick tillbaka in igen till Mika! En snäll vakt lät mig gå in igen även fast jag hade gått ut och Mika & jag stannade tills dom stängde, när vi kommer ut så ÖSregnar det! Vi tar en buss till Slussen och när vi kommer dit tar Mika sin nattbuss hem och jag kollar när min går och det var över 45 minuter kvar! Jag går in till Mcdonalds och köper mat men äter inte ens hälften, jag är rädd för blixtar och dom där lös upp hela himmelen och jag var ensam!

Visst fanns det fullt med människor omkring mig men ingen famn att krama när det blixtrade till mehe.. Hur som helst, på nattbussen var det tre idiottjejer som började bråka med någon kille längst bak i bussen så chauffören stannade och kallade på vakterna, ena tjejen skriker att hon blöder och det är killens fel men hon typ totalattackerade honom och var helt galen! Till slut går alla tre ut innan väktarna kommer och tar en taxi (stackars taxichaufför)..

En tjej av dom tre vänder om och springer tillbaka till bussen och alla som satt på bussen vrålade STÄNG DÖRRARNA! så dom stängs mitt framför henne haha..! Jag kom hem tillslut klockan halv 5, Bonnie och Viran kom ner till min port och släppte in mig, alla tre total-somnade i mitt rum så fort vi stängt dörren haha så trötta!

Bonnie, jag och Mika på Cafét igår
 

Mer bilder kmr senare!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0