Torsdag

Godmorgon! Jag sitter här hemma med Annas fläkt och ska precis fixa frukost, jag jobbar 11-19 idag nämligen! Jag hade en sjukt trevlig kväll igår efter jobbet, Filip & Bonnie mötte upp mig så drog vi ner till Snaps och mötte upp Erica och hennes typ 10 vänner! Carolina kom förbi när hon slutade jobbet också och joinade oss och vi satt kvar på Snaps tills de stängde uteserveringen vid tolv!

Efter det skulle Carolina hälsa på några killkompisar uppe på Mosebacke så jag följde med henne dit, vi hängde där med dom ett tag innan vi drog ner till Medis igen och tog en sväng in på 54 vilket är mitt och Carolinas gamla stammisställe från typ 1-2 år tillbaka hehe! Vi stannade inte länge utan gick sen in till Göta Källare i ett par minuter men där var det helt dött och då kände jag att jag ville dra hem så jag gick till Gullmars från Medis och tog nattbussen hem!

Tog det lugnt igår iaf eftersom jag jobbar idag men det var en jättetrevlig kväll, jag är så underbart glad över att Bonnie ska vara kvar här och att Carolina är hemma nu över sommaren! Även underbara Sandra flyttar hem till Sverige om en vecka, åh så jag längtar efter henne oxå!

Tyvärr glömde jag kameran igår så det vart inga bilder.. well, uppdaterar igen innan jag drar!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0