Tisdag på landet!

Åh vad jag ÄLSKAR att vara här ute på landet, det är så avkopplande att bara få sola och bada och ta det luugnt! Imorse vaknade jag klockan åtta av att Peter står vid vårt fönster och säger "dags att gå uupp nu, morgondopp!" Jag var så sjukt trött men släpade mig upp ändå, Viran däremot vägrade så det blev bara Peter, jag och Emma som igår!

Solen lös på morgonen men vattnet var ändå ett par grader kallare än igår, fast det var skönt ändå! Vi låg i ett ganska bra tag och sen satt vi kvar på bryggan och pratade också, jag höll i Emma hela tiden och bar henne även hem för hon började bara skrika så fort vi la ner henne. Snutten låg och sög på sidan av mitt bröst och nöp hårt i mitt hår med hennes lilla hand, jag är så kär i henne!

När vi kom hem väckte vi Viran och Karin och fixade frukost ute i solen, vi såg att molnen var påväg så direkt efter vi ätit färdigt stack vi ner till vår lilla strand här i närheten som heter Västerled och där har vi legat hela dagen tills nu! Det blev molnigt efter någon timme men ändå har jag och Viran badat för vattnet har varit så varmt! Man blir som ett litet barn igen här, vi leker i vattnet och står på händerna, Peter sitter och tittar på och räknar vem som håller andan längst under vattnet haha!

Här har ni först lite bilder från när jag & Peter var och morgonbadade klockan åtta imorse
med lilla Emma med oss!
  
 
 
 
 
 
 

Efter nån timme kom vi tillbaka & då var Karin och Viran upp också så vi gjorde frukost!
 
 
 

Lite bilder från Västerled!
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu ska vi äta hamburgare till lunch med Peter och Karin! Lilla mormor har inte kommit tillbaka än men ringde idag och sa att till middag ikväll blir det taco-gratäng, vår allas favorit här hehe! Vi hörs ikväll igen ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0