Torsdag

Tju! Jag hade en asmysig kväll med tjejerna igår, jag åkte in och mötte de inne på Söder där de hade satt sig nere vid vattnet! Vi satt kvar där typ en timme till innan vi drog oss till Trädgården, jag tyckte det var ett nice ställe fast eftersom typ inga dansade utan mest bara satt och hängde så är Mosebacke 1000 ggr bättre (och billigare!)

Jag tog det som sagt väldigt lugnt igår, drack bara ett glas vin och hade roligt ändå! Vi satt kvar där tills det typ stängde och sen drog Sofia, Mathilde och Paula hem och jag, Cissi och Jossan drog och käkade vid Skanstull! Jag kom på under kvällen att det enda jag åt till middag var en rostbiff-skiva med philadelphia i haha så vi drog och käkade tunnbrödrulle sen!

Idag är min första lediga dag denna vecka så idag ska jag bara slappa och så måste jag tvätta! Ska åka hem till päronen och låna tvättmaskinen och även hänga lite med lil'sis, lär väl få en utskällning av henne som sa åt mig strikt att jag INTE skulle gå ut igår även om jag började må bättre.. ^^,

Jossan, jag & Sofia igår, fan vad kul vi hade i Valencia i höstas men nu är jag bara så
glad över att Sofia är hemma så vi alla kan hänga såhär tillsammans igen när vi vill! 
 

Mer bilder kommer senare, nu måste jag käka frukost!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0