UTELÅST.. IGEN! Sen en underbar utekväll!

Heeeeeej! Hahahaha, hur LYCKAS jag?! Jag glömde iaf nyckeln hemma när jag åkte hem till mina föräldrar i tordags och det märkte jag inte förrän efter jag och Viran hade handlat allt ikväll och skulle in och lämna all min tvätt och byta om inför grillkvällen (typ en timme innan vi ska möta alla andra)! Jag fick typ DAMP och ringer Anna 1000000 ggr och får tillslut tag på henne, näe då är hon ute i Nacka med sina nycklar!!

Men jag bor ju med världens BÄSTA Anna så hon fixar skjuts tillbaka till Slussen och springer in på mitt jobb och lämnar sina nycklar till min vän Fredrik som skulle med oss ikväll! Så när han har slutat så skyndar han att åka hem till mig där jag, Viran, Bonnie, Måns, Linus och Roger har suttit i typ en timme och låser upp så vi kmr in! Vi fixar allt fort innan vi drar ner till vårt hood (samma ställe vi satt på förra året)

Det kändes typ trippelt så långt att gå dit som senast men tillslut kom vi fram och då börjar vi grilla mat och dricka vin, öl osv! Efter ett par timmar kommer Anna och Amelie och joinar oss, vi hade en sjukt härlig kväll/natt! Anna, Viran, Bonnie och jag kom precis hem till lägenheten och nu står Bonnie och Viran och lagar nattkäk till dom medan jag och Anna precis har duschat av oss all smuts från kvällen..

Jag och Fredrik från ikväll, min fina gayfriend ♥


Mer bilder kommer imorgon, nu måste jag sova för imorgon ska vi upp relativt tidigt och sola här på stranden heela dagen i Farsta! FÖR JAG ÄR LEDIG!!! Så jäkla undebart med en helt ledig helg, I love! Måste jag nämna igen att VÄRLDENS BÄSTA BONNIE är hemma i EN HEL MÅNAD från Oslo, jag är så lycklig!! Vi hörs imorgon ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0